ANNONS

Julfesternas helg

/

Innehåller annonslänkar för Boozt & Ellos

Hej fredag!

Här laddas för en helg med julfester. I kväll kör vi årliga julknytisbordet med julklappsspel och tipspromenad med grannfruarna och i morgon är det årliga julbordet med grannarna ute i Katrinelund. Och på måndag ska jag upp på möten i sthlm med Åse så då passade vi på att boka in en företagsjulfest” med våra enmansföretag :). Närmsta kollega jag har ju, ska bli supermysig. Julbord på Grand Hotell har vi bokat, hoppas det är bra. Nån som varit där?

Glittrigt och juligt letar jag efter i garderoben nu. Inför både julfester, julafton och nyår. Den här lila/guldiga/glittriga klänningen ska jag ha nån av dagarna, finns HÄR.

Har alltid med mig sköna inneskor och en poncho i handväskan. Ålderstecken? hehe. Dessa slipins jag beställde från Fahrmans kollektion hos Ellos är så söta, finns HÄR.

Håller på och bakar här hemma (släktakalas för att fira Micke i morn på dan) och förbereder inför knytisbordet i kväll (jansson, egengravad lax och hemgjord hovmästarsås är mina bidrag) och stökar runt till tonerna av julmusik. Mysigt! (och lite stressigt hehe).

Önskar er en fin fredag så hörs vi senare!

KRAM

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00