Julfesternas helg

Innehåller annonslänkar för Boozt & Ellos

 

 

Hej fredag!

Här laddas för en helg med julfester. I kväll kör vi årliga julknytisbordet med julklappsspel och tipspromenad med grannfruarna och i morgon är det årliga julbordet med grannarna ute i Katrinelund. Och på måndag ska jag upp på möten i sthlm med Åse så då passade vi på att boka in en företagsjulfest” med våra enmansföretag :). Närmsta kollega jag har ju, ska bli supermysig. Julbord på Grand Hotell har vi bokat, hoppas det är bra. Nån som varit där?

Glittrigt och juligt letar jag efter i garderoben nu. Inför både julfester, julafton och nyår. Den här lila/guldiga/glittriga klänningen ska jag ha nån av dagarna, finns HÄR.

Har alltid med mig sköna inneskor och en poncho i handväskan. Ålderstecken? hehe. Dessa slipins jag beställde från Fahrmans kollektion hos Ellos är så söta, finns HÄR.

 

 

Håller på och bakar här hemma (släktakalas för att fira Micke i morn på dan) och förbereder inför knytisbordet i kväll (jansson, egengravad lax och hemgjord hovmästarsås är mina bidrag) och stökar runt till tonerna av julmusik. Mysigt! (och lite stressigt hehe).

Önskar er en fin fredag så hörs vi senare!

KRAM

 1. Jag var på Grand förra veckan och jag tyckte nog att det inte riktigt levde upp till mina förväntningar. Miljön är fantastisk och jag gillade att det inte var 100 sorter av allt. Det var gott men inte det bästa jag ätit, framförallt inte sillen som normalt är min favorit på julbordet. Gottebordet var lite tråkigt dessutom.

 2. Anna skriver:

  Såå fin klänning, superfin på dig..!

 3. Lisa skriver:

  Min väninna som jobbat i restaurangbranschen i många år och som enligt sig själv är kräsen påstår att Grands julbord i år är det bästa hon ätit. Jansson var det enda hon hellre hade gjort själv:-) Ska bli spännande att höra vad du tycker:-)

 4. Maria skriver:

  Var där för 10 dagar sen. Hade högre förväntningar, större utbud framför allt på dessertbordet. Men mkt var även gott. Kul och höra vad du tycker.

 5. Anna skriver:

  Jag åt där förra helgen! Klassiskt julbord, supertrevlig stämning och fin miljö 🙂 rekommenderas särskilt osten smaksatt med päronbrännvin (!) och årets Grand-sill!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..