Årets julbord på Katrinelund

 

Hej hej

 

Vilken rivstart på dagen. Sitter på tåget nu men det var med nöd och näppe kan man säga. Aldrig varit så nära att missa ett tåg nånsin. Fastnade i trafiken bakom bussar och varenda rödljus. Pappa fick köra som en biltjuv sista biten, jag kastade mig ur bilen halvt i farten och rusade/halkade fram över isen, ner för trapporna upp för trapporna, spillde kaffe över halva mig och flög som i spagat över trappstegen, sprang så fort så det nästan svartnade för ögonen och sladdade in i sista vagnen preciiiis när den stängde och tåget rullade i väg (som avgick en minut för sent, tack gode gud för den minuten!). Hyfsad puls och adrenalin nu.

Måndag morgon – julveckan! Andas och ta det lugnt, det blir jul ändå 🙂 Så synd att stressa sista veckan men det är ju lättare sagt än gjort. Jag är påväg till Stockholm för möten och jobb i ett par dagar. Ska försöka hinna köpa lite julklappar också. Längtar såå efter Åse! I kväll ska vi på julbord. Det blir årets sista innan julafton. I lördags var vi på julbord på Katrinelund med grannarna, 14 st. Lika gott som vanligt men tyvärr har jag varit så förkyld sista veckan så smaksinnet är inte på topp. Tröttsamt sånt är. Hade kameran i väskan under bordet men varje gång jag skulle försöka nå den så slog jag i renhornen i bordet så jag inte kom ner så jag gav upp tillslut haha. Blev inte så många kort mer än på maten.

Synd att man blir så himla mätt så snabbt bara, man orkar ju aldrig så många vändor man hade velat.

 

 

Ska försöka vara flitig på instastory i dagarna så ni får kika in där. Och letar ni julinspo så har jag dels en kategori med jul-inlägg HÄR och sen har jag ju hela mitt receptregister HÄR där ni enkelt kan se bilder och leta bland kategorierna.

Ska tips om mina godaste måsten till julbordet under veckan också, både nytt och gammalt. Och nästa vecka kör vi Nyårspepp.

KRAM

 1. Eva skriver:

  Var kommer den fina kjolen i från?

 2. Lina skriver:

  Jag har ett förslag: istället för att äta 6 julbord (som tillochmed blir för mycket för dig) ät 4 eller 5 istället och skänk sedan pengarna du skulle ha lagt på de andra julborden med dryck (det är nog minst 700-800 per gång, va?)
  Det finns massor av organisationer som hjälper till att förmedla till utsatta, ja du har ju själv nyss varit till Afrika och vet hur fattigt det kan vara, och du kommer säkert inte att sakna 6:e julbordet.
  Gör något för någon annan!
  Och ha en trevlig jul!

  1. Jag skulle aldrig lägga så mycket pengar som på 6 julbord (2 har jag betalat själv.) Och skänker massor till olika ändamål, det ena utesluter inte det andra. God jul till dig med!

 3. Melina skriver:

  Haha vilken syn det måste varit, haha……skönt att du hann iaf. Jag brukar ofta springa till bussen så jag vet känslan. Dagen kan bara vi bättre nu. Kram på dig söta.

  1. Tack, hade hög puls halva dagen 🙂 Kram tillbaka

 4. Det är gott med julbord! 🙂 vart kommer din ren ifrån? Tänkte jag ska piffa till mig lite inför jul 🙂

  ha de gott!
  Kram mitta

  1. Diademet köpte jag i Dublin på Monsoon. Kram

 5. Annika skriver:

  6 julbord innan jul till slut då? Maj gadd Vickan, du är som en vandrande julbuffé, hihi..
  Andra julbordet för mig imorgon, Pluras regi, får se vad kul det kan betyda på borden. Skinkan slinker alltid ner i alla fall.

  1. Ja det blev lite mkt även för mig. Nästa år får det bli max 5! Ha så kul med Pluras! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..