Jultröja

 

Hej hej

Julfesterna har avlöst varandra senaste tiden. Älskar jul, kan inte få nog 🙂 Årliga julfesten med dh-gänget (grannfruarna) gick av stapeln hos Ida denna gång. Hon hade ju lätt snyggaste uloutfiten, haha vilken härlig klänning. Kan aldrig bli för mycket jul. Klädkoden var jultröja/julig klädsel. Fick många frågor om min tröja med vändbara paljetter, den är från H&M Divided.

 

 

Vi kör knytis till julbordet och det ska vara så hemlagat som möjligt. Sååå gott! Nog bland de godaste julborden jag vet. Vi sätter en budget på 150 kr vad man än fått för lott att bidra med så det blir rättvist.

 

 

Tips på god fördrink! Häll ca 1/3 av årets BLOSSA (kall) i glasen och toppa upp med 2/3 mousserande vin. Så gott! Smakar lite som bellini fast med julig touch.

 

 

Efter maten blev det traditionsenlig tipspromenad. I år med tema jul – dvs alla har skickat in en fråga med juligt tema och 1X2-svar. Och lika traditionsenligt vann Lottie!!! Spelar ingen roll vad det är för tema, hon sopar hem allt varenda gång.

 

 

Vi körde en Musicquiz a la Sandra också, tror ni inte Lottie vann där med (inte ensam dock men ändå). och sen var det kvällens höjdpunkt – julklappspelet!! Vi kör den ”snälla” varianten att alla får 2 paket var, så man får byta tills klockan ringer och sen får man behålla de två paketen man har just då. Går vilt till på slutet kan man säga 🙂

 

 

Så mysigt, kul och gott! Ska samla in några av recepten och ge er också.

KRAM

 1. Agnetha skriver:

  Vad är det för spännande I portionsglasen?

  1. Omelett med gräddsruvade trattkantareller och löjrom

 2. Hej V, man skulle inte kunna få tips promenad frågorna mailade till sig? Skulle göra succé på julbordet på jobbet. Tack på förhand❤️kram o god jul❤️❤️❤️

  1. Oj det var inte jag som satte i hop den så jag har dem tyvärr inte samlade men min fråga var: på vilken veckodag infaller julafton 2050? Andra frågor var tex: vad väger bocken i Gävle? vad är julbocken mest känd för? Vad omsatte julhandeln 2016? På vilken dag är julafton i år? Vem har skrivit ”Endast tomten är vaken”? kram och god jul!

 3. Jenny skriver:

  Åh så gött det såg ut, har inte ätit nå julmat ännu… Skulle äta en jultallrik med jobbarkompisarna, men just den dagen var jag sjuk… Jag som typ aldrig är sjuk. Tack för tips med juldrink med glögg : ) Har ett en glögg i present och då ska jag testa att blanda med mousserande. Ha det bäst

  1. Men åh såååå typiskt!! Hoppas du får vara frisk i jul och njuta av julmat då åtminstone 🙂 Kram

 4. Lisa skriver:

  Har också gjort glögg/bubbeldrinken, mycket god!

  1. Kul! Tycker årets blossa gör sig bättre i denna drink än att drickas varm upp och ned. kram

 5. Annika skriver:

  ..mer jul, ge mig mer jul..

  Ser ut att vara en trevlig afton! Vi kör julbord med jobbet idag och sen är vi lediga till 8 jan. Underbart.

  1. Åh vilken lyyyyyx. Ledighet och tid är svårslaget. Njut! kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..