ANNONS

Jultröja

/

Hej hej

Julfesterna har avlöst varandra senaste tiden. Älskar jul, kan inte få nog 🙂 Årliga julfesten med dh-gänget (grannfruarna) gick av stapeln hos Ida denna gång. Hon hade ju lätt snyggaste uloutfiten, haha vilken härlig klänning. Kan aldrig bli för mycket jul. Klädkoden var jultröja/julig klädsel. Fick många frågor om min tröja med vändbara paljetter, den är från H&M Divided.

Vi kör knytis till julbordet och det ska vara så hemlagat som möjligt. Sååå gott! Nog bland de godaste julborden jag vet. Vi sätter en budget på 150 kr vad man än fått för lott att bidra med så det blir rättvist.

Tips på god fördrink! Häll ca 1/3 av årets BLOSSA (kall) i glasen och toppa upp med 2/3 mousserande vin. Så gott! Smakar lite som bellini fast med julig touch.

Efter maten blev det traditionsenlig tipspromenad. I år med tema jul – dvs alla har skickat in en fråga med juligt tema och 1X2-svar. Och lika traditionsenligt vann Lottie!!! Spelar ingen roll vad det är för tema, hon sopar hem allt varenda gång.

Vi körde en Musicquiz a la Sandra också, tror ni inte Lottie vann där med (inte ensam dock men ändå). och sen var det kvällens höjdpunkt – julklappspelet!! Vi kör den ”snälla” varianten att alla får 2 paket var, så man får byta tills klockan ringer och sen får man behålla de två paketen man har just då. Går vilt till på slutet kan man säga 🙂

Så mysigt, kul och gott! Ska samla in några av recepten och ge er också.

KRAM

11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00