Julfilm, Pinchos och resten av julfilmen

 

Hej hej

Här har vi hunnit med en middag på Pinchos och landat hemma i sängen 19.15 igen. Skönt med tidig middag på fredagar 🙂 Jag sitter och kollar klart på min julfilm jag påbörjade tidigare i dag (Julgåvan, gullig! Finns på Netflix) och Micke ligger brevid och snarkar ljudligt (skulle bara ta en powernap påstod han så jag får väl väcka honom snart, hör ju knappt filmen) och barnen byter pokemonkort på nedervåningen under livliga diskussioner.

 

 

Det var en del nytt på menyn på Pinchos sen sist vi var där. Bla ”Fatboy”, chips med löjrom, kantarellsoppa, och som sagt churros (Sebbe beställde 2 portioner!). Gott och mysigt, vi umgås ju ofta med en massa härliga vänner men i böna är det skönt att bara vara lilla familjen. I morn har vi uppesittarkväll med M&E i vanlig ordning, en av favoritkvällarna på året! Hummer och fin champagne, ingen skinkmacka för oss dan innan dopparedan inte. Men bingolotto såklart.

 

 

Undrar någon om klänningen så är det denna (annonslänk).

Filmen är slut, Micke omöjlig att väcka så nu börjar jag på Once Upon a Holiday (också Netflix) istället. (Har spelat in honom, nu ska han allt få höra ”varför jag puttar på honom på nätter”, ha!)

Man kan tro att allt är lugnt inför jul och vi bara slappar men det är tvärt om. Huset ser ut som en bomb exploderat här, det är tvätt och disk högt och lågt, julklappar oinslagna (och oinköpta), ingen mat förberedd etc men vet ni vad i kväll har vi julledigt. Resten kan vi stressa över i morgon.

Trevlig fredagkväll på er!

KRAM

 

 1. Sandra skriver:

  Som man puttar nätterna igenom! God Jul fina du!

 2. Lollo skriver:

  Förstår inte hur du kan vara så smal när du stoppar i dig så mycket. Eller tränar du något?

 3. Sara skriver:

  Jag blir mest imponerad över att du får till det där med att titta på en egen film utan barnen ☺️

  1. Hann se 10 minuter Men bara Sebbe lagt sig så ser jag filmerna med Olivia.

 4. Här ligger vi i fas med julförberedelserna men jag har blivit så vrålförkyld med bihåleinflammation på gång så jag vill helst bara sova. Känner mig inte julpepp för fem öre just nu !

  1. Men åååh vad segt!! Jag har varit förkyld i snart 2 veckor men det börjar släppa, peppar peppar. Hoppas du tillfrisknar rekordsnabbt! kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..