ANNONS

Julfilm, Pinchos och resten av julfilmen

/

Hej hej

Här har vi hunnit med en middag på Pinchos och landat hemma i sängen 19.15 igen. Skönt med tidig middag på fredagar 🙂 Jag sitter och kollar klart på min julfilm jag påbörjade tidigare i dag (Julgåvan, gullig! Finns på Netflix) och Micke ligger brevid och snarkar ljudligt (skulle bara ta en powernap påstod han så jag får väl väcka honom snart, hör ju knappt filmen) och barnen byter pokemonkort på nedervåningen under livliga diskussioner.

Det var en del nytt på menyn på Pinchos sen sist vi var där. Bla ”Fatboy”, chips med löjrom, kantarellsoppa, och som sagt churros (Sebbe beställde 2 portioner!). Gott och mysigt, vi umgås ju ofta med en massa härliga vänner men i böna är det skönt att bara vara lilla familjen. I morn har vi uppesittarkväll med M&E i vanlig ordning, en av favoritkvällarna på året! Hummer och fin champagne, ingen skinkmacka för oss dan innan dopparedan inte. Men bingolotto såklart.

Undrar någon om klänningen så är det denna (annonslänk).

Filmen är slut, Micke omöjlig att väcka så nu börjar jag på Once Upon a Holiday (också Netflix) istället. (Har spelat in honom, nu ska han allt få höra ”varför jag puttar på honom på nätter”, ha!)

Man kan tro att allt är lugnt inför jul och vi bara slappar men det är tvärt om. Huset ser ut som en bomb exploderat här, det är tvätt och disk högt och lågt, julklappar oinslagna (och oinköpta), ingen mat förberedd etc men vet ni vad i kväll har vi julledigt. Resten kan vi stressa över i morgon.

Trevlig fredagkväll på er!

KRAM

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00