ANNONS

Julen 2017

/

Hej alla rara läsare

Hoppas ni hade en mysig julafton hur ni än spenderade den <3 Här hemma firade vi med lilla släkten, klassiskt julbord med alldeles för mycket mat, kalle på tv, besök av jultomten, utdelning av julklappar och avrundade med En Underbar Jävla Jul på tv när gästerna gått och barnen äntligen lyckats varva ner och komma i säng.

Fick så fina julklappar, barnen hade valt helt själv till alla i år. Av Sebbe fick jag en vinrödlila sammetskjol från Cubus, jättefin ju! Och Olivia hade köpt superfina sminkborstar som jag verkligen behöver. <3 (Micke och jag köper inte till varandra, vi lägger en slant i resekassan istället).

 
 

I dag är vi som ett gäng kryss. Tänker svassa runt i mjukiskläder så länge jag kan. Ska passa på och kika på Love Actually nu medan Micke spelar padel och barnen har fått hyra en Barbie-film. I kväll väntar kalkonmiddag hos mamma och pappa och fira mormor som fyller 91.

KRAM

19
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00