Julen 2017

 

Hej alla rara läsare

Hoppas ni hade en mysig julafton hur ni än spenderade den <3 Här hemma firade vi med lilla släkten, klassiskt julbord med alldeles för mycket mat, kalle på tv, besök av jultomten, utdelning av julklappar och avrundade med En Underbar Jävla Jul på tv när gästerna gått och barnen äntligen lyckats varva ner och komma i säng.

Fick så fina julklappar, barnen hade valt helt själv till alla i år. Av Sebbe fick jag en vinrödlila sammetskjol från Cubus, jättefin ju! Och Olivia hade köpt superfina sminkborstar som jag verkligen behöver. <3 (Micke och jag köper inte till varandra, vi lägger en slant i resekassan istället).

 

 
 

 

I dag är vi som ett gäng kryss. Tänker svassa runt i mjukiskläder så länge jag kan. Ska passa på och kika på Love Actually nu medan Micke spelar padel och barnen har fått hyra en Barbie-film. I kväll väntar kalkonmiddag hos mamma och pappa och fira mormor som fyller 91.

KRAM

 1. Annie skriver:

  Så härligt ni verkar haft det! Vi hade/har också en fin jul. Julafton med släkten hemma hos oss. Massor av mat och klappar till barnen. Nu är det annandagen och både igår och idag har vi inte gjort många knop. Struttar runt i mjukiskläder. Barnen leker med klapparna och så ser vi film, läser böcker, äter julgodis och julmatsrester. Nu börjar jag dock bli less på julmat så till middag blir det en god spagetti bolognese istället. ☺

 2. God fortsättning! Vi hade bl a din skagencheesecake på julbordet men det är en tradition sen du la ut receptet och numera ingår den både i påskbuffé, julbord samt kräftskiva. =) Gjorde även din laxmousse igår och den var ju sååå god! Det tyckte alla i släkten. Blir ett stående inslag den med.

 3. Mirva skriver:

  Vad kommer Mickes jultröja ifrån?

  1. Primark i London men flera år sedan. Kram

 4. Helene skriver:

  Vi firade i stan och jag åt den godaste mat jag ätit! Italienskt julbord på Trattorian. Kan rekommenderas. Deras risotto oh my god.
  Sen bubbel och film i sängen på mysiga hotell Kung Carl.

  Vi ger inte saker men upplevelser så i april ser vi Jill Johnson på china teatern.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..