Uppesittarkvällen blev inte riktigt som planerat..

Innehåller annonslänkar

 

Hej hej

Uppesittarkvällen! En av årets alla mysigaste kvällar och en tradition. Bingolotterna var inköpta, finduken och linneservetterna låg på bordet, tomteluvorna redo (ev för ett nattbad i bubbelpoolen) festkläderna på, håret lockat, Moet på kylning, välkomstdrinken upphälld och triss i hummer på G.

 

 

Dukade med tallrikar och skålar från Kastahelmi (HÄR), tycker de är så vackra och goda att äta på. Champagneglasen får jag ofta frågor om, på rea hos Cervera HÄR nu.

Gästerna (Em, M och lilla L) kom över, barnen började äta och sen UÄÄÄK. Minsta gästen blev akut magsjuk. Så gästerna pep hem illa kvickt och Micke fick sanera golvet (den HÄR åker alltid fram då, ångan tar bort 99,9 % av bakterierna).

Såå ledsna vi blev, vilken antiklimax. Men det blev mysigt på sitt sätt ändå, vi spelade med barnen, åt hummer och skålade in julen i Champagne.

 

 

Triss i hummer som sagt. Hummersoppa HÄR, lobsterroll HÄR och gratinerad hummer HÄR.

 

KRAM

 1. Mia skriver:

  Hej! Jag blir väldigt nyfiken på att höra vad du tycker om ångmoppen. Är den så bra som reklamen utlovar? Använder du den mycket – i så fall till vad och på vilket sätt? Är du nöjd med städresultatet? Tack för en inspirerande blogg som jag följt i åratal. Flera av dina rätter har blivit återkommande favoriter i vår familj.

  1. Hej! Jag har inte sett reklamen så jag vet inte riktigt 🙂 men vi använder den främst i badrummen samt när det händer olyckor som denna, den ska ju ta bort alla bakterier i princip och tycker det känns fräscht och rent. Framförallt Micke gillar den, städa är inte riktigt min favoritsyssla 🙂 Kul att du gillar bloggen. Stor kram!

 2. ÅsaS skriver:

  Så tråkigt för den lilla gästen. Men förhoppningsvis bara något olämpligt som hamnat i magen och snabbt övergående. Hummer låter frestande, men för mycket pill för min smak.
  Ha nu några lugna, sköna dagar under resten av året, så startar vi om från början igen 2018.
  Kram ÅsaS

 3. Andrea skriver:

  Så nyfiken vad du använt för att få till lockarna som på dessa bilder? Såå snyggt! God fortsättning!

 4. Jenny skriver:

  Osis med smågäster som blir sjuka… men så himla gött med hummer triss i hummer tror jag vår nyårsafton ska innehålla känns som om då ska vi slå ”klackarna i taket” under julhelgen har mon man haft beredskapen via sitt jobb, givetvis en vattenläcka som innebar jobb, jobb… sönerna på vift juldagskvällen, så där satt jag med alla resterna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..