ANNONS

iDeal 30 %!

/

I samarbete med Ideal of Sweden

Hej hej

Här är det fullt upp med livet. Njuter av slappa dagar med julmatsrester och hemmaprojekt. Rensat ut julen så smått, fyllt på med nya o-juliga blommor och  i morgon ryker granen. I kväll hoppar jag ur mjukiskläderna och piffar till mig lite, vi ska ut och äta på Stora Örebro med ett gäng kompisar.

Har ni varit ute i rea-svängen något? Trängas i butiker är inte min grej. Vi har åkt når vändor till Ikea senaste dagarna och kom knappt fram för det var sååån trafik till Marieberg Galleria. Helt galet! Ett tips på nätet får ni här istället 🙂 iDeal ger 30 % rabatt på ALLT HÄR. Och deras fina powerbanks och sladdar har äntligen kommit också, jag har alltid en powerbank i väskan. Spana in dem.

HÄR hittar ni hela sortimentet med mobilskal, fodral, laddare, powerbanks, skyddsglas och vad ni nu behöver. Så mkt fint! Och 30 % nu som sagt, passa på.

KRAM

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00