Kökets box

I annonssamarbete med Köket

 

Hej hej 

Det närmar sig nyårsafton, årets festligaste kväll? Oavsett om man firar själv hemma eller ordnar stor fest med glitter och glamour så är det ju kul att äta och dricka något extra gott.

 

 

Ni minns att jag visat kökets box tidigare? Nu är decemberboxen här – så kul att öppna och se vad som döljer sig i! Ska inte visa er så jag förstör överraskningen 🙂 men en av produkterna var denna alkoholfria öl, 1664 Blanc Sans Alcool. (Lanseras i dagligvaruhandeln i januari). God och tjusig med sin knallblå flaska.

 

 

1664 Blanc Sans Alcool har en fruktig och frisk smak med tydlig karaktär av citrus och koriander. Passar utmärkt till rätter av fisk och ljust kött, gärna med heta och asiatiska inslag och att dricka som sällskapsdryck.

Som vanligt medföljer ett magasin med tips på vad man kan göra med produkterna i boxen och vad som passar till och ett exempel var att servera chips med stenbitsrom på till ölen så det har vi testat här. Perfekt som välkomsttilltugg eller snacks vid tolvslaget.

 

I boxen gömmer sig varje månad nya produkter, så kul att testa sådant man annars kanske inte skulle gå och köpa. Med mitt erbjudande får ni 50 % rabatt på första boxen när ni startar en prenumeration HÄR. Fri frakt. Ingen bindningstid! Använd kampanjkod: MATPLATSEN 

KRAM

 1. Frida skriver:

  Dessvärre blev jag väldigt besviken på denna boxen så har avslutat abonnemanget.
  Ha en Fin nyår:)

  1. Vad tråkigt, men det är klart man gillar olika. Hoppas du hittar non annan du gillar. kram!

 2. susanna skriver:

  Vart kommer vasen ifrån?

 3. Anne-Li skriver:

  Åh, jag ska hämta min låda idag!!

  Passar på att önska dig Gott nytt år!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..