Lediga dagar


Hej hej 

Precis duschat, hoppat i pyjamasen och ätit fredagsmiddag i form av en kebab med iskall fanta. Hur gott! Ligger nu och jäser i soffan framför Ett päron till farsa i LAS Vegas. Riktig mysdag. 

Var på bio mitt på dan och såg tjuren Ferdinand. Gullig! Lunchade innan på Paolos och köpte lite nyårsbling på H&M. 


Huset är nystädat, julgranen utkastad, barnen i säng och nu några avsnitt Banshee med Micke i soffan <3

Önskar er en fin fredagkväll!

KRAM

 1. Anna skriver:

  Snygg pyjamas vart hittar man en sådan! Skönt att få vara avslappnad en kväll längtar till ledig helg. Jobbar för mkt. Söta öron 😉

  1. Den har jag köpt från Asos. Superskön! Kram och njut av ledig tid när den kommer!

 2. Mampeh skriver:

  Så skönt med såda dagar!
  Men jag måste fråga, de här filtren du ofta använder, med fluffiga öron, söta svart nästoppar och stooora ögon – visst de är gulliga – men är de inte mer för 10-åringar?

  Kram!

  1. Men snälla du, gud så tråkigt livet vore om man begränsade sig till sånt, varför skulle de bara vara för 10-åringar? Jag tror de – precis som alla nöjen, riktar sig till dem som tycker de är roliga och vill. Sen gillar man ju olika så vill du inte använda dem behöver du ju inte, men att säga till nån annan vad de bör tycka är kul eller ”för barnsligt” känns väldigt förlegat och trist. Själv älskar jag tex Eva Longoria som lägger upp snapchats-klipp i tid och otid på sin instastory, urgulliga! Man har så kul man gör det 🙂 kram

 3. Linda skriver:

  Tjuren Ferdinand var verkligen söt och rolig! Vad det gäller tv: Letat ny serie att följa efter Game of Thrones H Outlander (i väntan på nästa säsong). The Shannara Chronicles visar sig var helt ok. Om ni gillar Banshee ska jag definitivt kolla in denna.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..