ANNONS

Grilled cheese sandwich

/

Hej hej

Sebbe fick frukost på sängen så tjejerna fick äta i fred (obs i sin egen säng, Micke får spader av smulor i sängen hehe). Dukade upp lite gulligt åt dem och så fick de hyra en film till, det blev Askungen (inte den tecknade) och den är ju faktiskt himla bra, tips om ni inte sett den. Jag tjuvkikade från trappen och grät en skvätt 🙂

Grillade ostmackor är förövrigt bland det godaste jag vet. Blir alltid sugen på det när jag ser Jane The Virgin för de äter det jämt som comfordfood.

Grilled cheese sandwich
1 port
2 rostbröd
smör, gärna extrasaltat
3 rejäla skivor ost, gärna färdigskivad gouda

Bred rejält med smör på ena sidan av båda bröden. Dessa ska vara utåt. Lägg osten på ena skivan (på den icke smörade sidan) och lägg på den andra brödskivan. Lägg mackan i en smörgåsgrill och låt den stå tills osten smält och ytan fått gyllenbrun färg. Går annars bra att steka i stekpanna, stek på båda sidor. Skär mackorna på diagonalen och servera genast. Mums!

Borde egentligen ta tag i disken som står i drivor i köket men det tar emot av så många anledningar. 1) att det är så hiiiimla tråkigt, avskyr disk. 2) att diskmaskinen börjat strula så det blir knappt rent, ångest. 3) det räcker med de två första anledningarna för att jag ska göra allt annat än närma mig köket. Kan säkert bli fler blogginlägg om ingenting inom kort istället 🙂

KRAM

10
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00