Dukning och servettringar

 

 

Hej hej

Förra helgens dukning. Mitt allra finaste porslin (galet dyra att köpa nytt men min pappa har lite som hobby att göra klipp så han nosar upp dem på auktioner och köper bara där han lyckas få riktigt bra pris. Just nu uppgår samlingen bara till 4 mattallrikar men jag fyller ju år om 10 dagar och önskar mig 2 till :))

 

 

Hur fin var buketten?? Om det inte halkar med en bukett från mataffären i farten när jag handlar så köper jag nästan alltid mina blommor hos Interflora Tybble, alltid såå nöjd så det är ett tips om ni bor i Örebro. (Tror inte de har en hemsida men finns HÄR på fb). Buketten håller sig lika fin denna helg som sagt.

 

Fick många frågor om servetteringarna. De är från Himla (69 kr) och köpta HÄR. (annonslänk)

 

 

Lägger in ett vintips också, Tamaral – vårat favoritvin! Detta har vi alltid i vinkylen.

Återkommer med ett drinktips också!

 

KRAM

 1. Finaste servisen någonsin❣️. Och Mateus, samlar jag också på ☺️. Har du testat vinet Massimo? Ekologiskt vin i 1-litersflaska för endast 89 kr… Proseccon Mionetto går inte av för hackor den heller 👍

 2. Barbro skriver:

  Du dukar så fint så man har lust att komma till dej och se allt det fina.
  Vi har ju samma smak när det gäller vin så då har vi ju mycket att prata om.
  Ha nu en fortsatt bra lördagskväll.
  ps har du sett mitt mail förresten ds

 3. Birgit skriver:

  Tycker servisen är så klassisk och vacker. Visst ska den användas. Får jag fråga var servetterna är köpta. Så fin färg.

  1. Tack, de är från nobel-servisen, de servetter de har i dukningen på Nobel. Från kläsdbolls väveri. Kram

 4. Johanna skriver:

  Verkligen Jättefint porslin, jag har en kaffeservis + ljusstakar i det mönstret (musselmalet) som jag har ärvt.
  Funderar dock på att sälja det då det aldrig används.. jag är så klumpig så jag vågar inte använda ett sådant dyrt porslin Så det står mest och samlar damm, dumt på så fint porslin.

 5. Ida skriver:

  Älskar musselmalet! Min mormor dog för ett antal år sedan och hade sedan länge bestämt att första kvinnliga barnbarnet skulle ärva hennes hela uppsättning av musselmalet, både kaffeservis och matservis. Och det blev jag! Så överlycklig för det. Min mamma minns att de varje valborg/1:a maj åkte till Köpenhamn för att utöka samlingen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..