ANNONS

Grillade tonfiskbaguetter

/

Hej hej

Varmamackor/grillade mackor är det inte bland det godaste som finns?  Det blir det ofta till lunch när jag är själv hemma. Hade tonfiskröra över så jag gjorde en macka i våffeljärnet med det i – blev såå gott!

Grillad tonfiskbaguett
1 port

1 tebaguett
ca 1 dl tonfiskröra (recept HÄR)
2 skivor ”hamburgerost” emmentaler
skivad tomat
salt & peppar

Lägg i rejält med tonfiskröra i baguetten och toppa med skivad tomat, ost, salt & peppar. Grilla en stund i våffeljärn så osten smälter och ytan blir gyllene och knaprig. Servera genast.

Mums!!

Slaskväder i Örebro i dag. Från typ 10 minus till 5 plus på ett dygn, droppar och plaskar i snön, den blir nog inte långvarig nu. Trist väder för Hindersmässan, det brukar annars alltid vara svinkallt när den är.  Skolan är stängd på fredag så får se om jag och barnen åker upp och kikar nåt, lite marknadsnougat är ju aldrig fel.

Urtråkiga saker på min todolista i dag – pappersarbete till bokföring och storstädning. Mina värsta. Gör allt annat jag kan komma på för att slippa men nu har jag skjutit upp allt till sista sekunden så det är bara att bita i hop.

KRAM

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00