Tilltugg till barnen

Hej hej

Vi har ju ofta bjudningar och vänner över, kul tycker både stora och små. Häromsistens gjorde jag denna orm som tilltugg till barnen (idé från någon tidning jag klippt ut och inte minns vilken tyvärr).

Gurk-orm

Man behöver:
gurka
rostbröd
färdigskivad ost
skivad skinka
paprika (till tungan)
ätbara ögon (finns tex på panduro)
mjukost eller färskost)
smör

Stansa ut små rundlar av rostbrödet. Smöra dem på båda sidor. Tryck ut rundlar av ost+skinka. (Jag använde ett snapsglas). Skär av en bit av gurkan till huvudet och en liten bit till svansen och skiva resten. Sätt sedan i hop ormen genom att bra lite mjukost eller färskost på skivorna och klistra i hop dem enligt bilden. Sätt fast ögonen med lite mjukost.

Garanterat poppis hos barnen!

KRAM

  1. Uwiis skriver:

    Så himla kul ide!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..