Lördagmorgon, glitterbyxor och gofrukost

 

Hej hej

Vilket väder!! Strålande sol, känns som vår i luften! Sebbe och jag drog i väg till stadsparken imorse och letade pokemons och köpte gofika/frukost på Jeremiah Bageriet i Wadköping. (Släppte av Micke på vägen som skulle på herrklubb hela dagen).

 

 

Mina dagens är mjuka glitterbyxor från H&M, silklinne Odd Molly, tröja Second Female och örhängen Lily & Rose.

 

 

Nu ska vi hitta på något kul med den här dagen. TV-förbud efter 12.00 har jag bestämt, för fint väder för att slösa den här dagen i soffan.

KRAM

  1. Chattis skriver:

    Men vilka fina byxor, finns dom nu i affären?

    1. Det tror jag! köpte i julas. Säkert på rea nu 🙂 kram

  2. Melt skriver:

    Vad har ni för badkar? Har för mig jag sett en bild på ett fint ovalt badkar men hittar de inte när jag använder sökfunktionen. Vet att jag tänkte att ett sånt ska jag köpa men vill ju vetavad de var för märke.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..