Shrimprolls

 

Hej hej

Inte mkt kul som händer här denna lördag. Ibland är det skönt att inte ha några planer men i dag känner jag mig bara uttråkad. Saknar Micke. Tog med barnen och åkte över halva stan för att köpa fler galgar på Biltema men tror ni inte de hade utgått?? (bästa galgarna ju, wtf!). Nån som vet var man kan köpa liknande såna billiga svarta sammetsgalgar?

Läste ett tips i julas (minns inte var?) på vad man gör av resterna från julbordet. Som tex ägghalvor med räkor och majjo – de kan man enkelt förvandla till räk-rolls. Snart påsk, lägg det på minnet 🙂 Nu hade jag inga rester men blev så sugen på detta i veckan så gjorde det ändå.

 

 

Korvbröd med räk- och majonnäsfyllning
8 st

8 korvbröd (gärna brioche)
400 g oskalade räkor
4 ägg
1/2 gurka
majonnäs
smörgåskrasse
1 msk olivolja
1 msk citron
salt & svartpeppar

Skala räkorna. Hacka äggen i mindre bitar. Hyvla eller skär långa remsor av gurkan och vänd dem i olivolja och citron. Lägg en gurkskiva i korvbrödet (rosta gärna bröden något i ugn innan), toppa med ägghack och räkor. Ringla över majonnäs, strö över krasse, salt & peppar.

 

 

I kväll önskas popcorn och hyrfilm här hemma. Kanske The LEGO NINJAGO Movie, sevärd? Kan inte komma på någon annan som passar en 6 åring och en 10 åring (och mig) som vi inte sett, har ni några tips så blir jag glad.

 

KRAM

 1. Marita skriver:

  Jysk har svarta till bra pris!

 2. Jag köper mina sammetsgalgar på Rusta! Lite mindre galgar med olika färger samt större galgar till mannen + ytterkläder i svart sammet 🙂 Hoppas du haft en fin helg. Du är en sån inspirationskälla <3 Tack för allt jobb du lägger ner på bloggen, din sprudlande personlighet lyser igenom! Kram

 3. Cecilia skriver:

  Jag har köpt på Elgiganten

 4. Helena skriver:

  Jag köper såna galgar på Åhléns. Bästa galgarna! 🙂

 5. Sophia skriver:

  Tror att dollar store har sammetsgalgar..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..