S. J. U. K.

 

Godmorgon på er!

Måste åkt på någon influensaliknande förkylning? Ont i hela kroppen och huvudet, feber (har typ aldrig haft feber i vuxen ålder!), ont i halsen och en himla torrhosta som gör mig galen. Kan inte ta ett andetag utan att hosta. Orkar knappt stå upp, helt matt.

Nåväl det går ju över, men just nu känns det himla drygt.

Bäddar ner mig igen helt enkelt.

KRAM

 1. Jag är oxå hemma sjuk…. så himla drygt. Hatar att vara sjuk. Så många som är sjuka nu så det var väl bara en tidsfråga innan man själv skulle trilla dit.
  Krya på oss! ❤

 2. Tyvärr är det en kraftig förkylning, jag har haft mitt i tre veckor, började med heshet och sen sådan hosta så man håller på att gå itu i kroppen. När det väl lättat så får man det åter allt enligt vården så är detta viruset tyvärr, så bara att bida tiden, dricka mycket och vila.
  Krya på dig och alla andra/MH

 3. Usch, det där viruset hade jag med (verkar sprida sig som pesten) och det var segt som attan. Man kan få lunginflammation (mykoplasma) så var lite uppmärksam. Min man fick antibiotika och vet andra som med fick. Hoppas att du slipper och att du snart blir piggare!!

 4. det verkar gå luftburen lunginflammation just nu så var uppmärksam. Vet flera här i Göteborg som haft och hört från andra vänner i landet att det går där med.

 5. Åh jag har åkt på precis samma! Känner även någon irritation i öronen. Såå segt! Skickar en massa krya på dig-kramar! ♥️ Och kanske uppmuntrar lite genom att tillägga att jag tokgillar din blogg! ⭐️

 6. Krya på dig Vickan<3 det går influensan nu här i Örebro så kan ju vara detta. Vila och ha det så bra det går…

 7. Det är nog den riktiga influensan du åkt på ! Du har precis alla symtom. Krya på dig och tänk på de tre v:na: vila, vätska och vänlighet ☺️!

 8. Åh jag fick samma för två veckor sen, har verkligen aldrig feber! Men fy så dålig jag var. Efter en vecka, samma sak IGEN! Och ännu högre feber så min man fick komma hem från jobbet för jag kom inte upp ur sängen och kunde ta hand om barnen. Det händer liksom aldrig mig, influensan eller vad det nu är måste vara extra jobbig i år Krya på dig ❤

 9. Testa bikarbonat i småljummet vatten – hjälper mot torrhosta. Googla för mängden men tror det var 1-2 tsk. Kanske inte hjälper din hosta men du kan ju prova!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..