Fredag på benen

 

Hej fina fina ni <3

Så himla kul att läsa era kommentarer i föregående inlägg, ska försöka svara er alla. Så många som hängt med här i åratal, vilket gott betyg. Fick så mycket härlig positiv energi av alla gulliga rader och så roligt att få veta lite mer om er. Tack alla som tog sig tid, så uppskattat ska ni veta!

Mår mycket bättre, nu ska jag sluta älta det här 🙂

Fredag. Såå sugen på en bukett fredagsblommor! I helgen ska sommarkläderna ner från vinden och resväskorna börja packas, nästa helg åker vi till Gran Canaria. Vädret ser sisådär ut så det blir både tunna och tjockare plagg, gör inget – ska bli så skönt att komma i väg lite bara. Barnen har hunnit växa ur det mesta sen i somras, framförallt skor. Hittade ett par söta sidensneakers med stretchsnörning på H&M till Olivia, skulle vilja ha samma själv.

 

 

Tack för serietipsen också. Började kika på Younger, korta lättsamma roliga avsnitt, perfekt slötittarserie.

Kikar in med lite goda tips snart. Tur jag har lite på lager för senaste veckorna har jag inte rört ett finger i köket. Nästa vecka får det bli desto mer!

KRAM

 

 1. Så skönt att du mår bättre! Härligt med Gran Canaria, i år skickar jag i iväg min son (är 16 år) med kompis, de ska bo hos mina föräldrar därnere. Så blir lite semester för mig här hemma ändå, ha ha! De åker också nästa helg, är poppis då när det är sportlov. Hoppas ni får en skön vecka. Kul med lite nya recept och tips, väntar spänt :-s

  Ha en härlig fredag! Kram

 2. Skönt att du är bättre! Härligt att komma iväg lite! Visst är Younger bra? Blivit smått beroende av den serien!

 3. Vad skönt att du mår bättre
  Jag och mannen är uppe i vår stuga utanför Åre.
  Har tagit en härlig långpromenad så nu blir det stugmys och senare en skön bastu och lite fredagsbubbel
  Ha en skön fredag!
  Kram

 4. Hej!
  Vi är på det hotellet nu. Det är varmare än vad prognosen säger, ca 23-25 grader idag. Dock är det nordliga vindar vilket gör att det känns lite svalare när solen är i moln. Även kvällarna är svala och det är rätt öppet på restauranger mm, så blir mest långbyxor och något varmare upp till på kvällarna. Hoppas ni får en fin vecka. Mvh Jennie

 5. Well hello! Med risk för att jinxa denna gång också, men skönt att du är på benen.

  Fredagspepp förstår jag.
  Mest depp här. Maken på landet och dottern på skoldisko. Karran är slut. Maten är beige. Redan sett filmen jag hyrt. Gah. Vad göööör ensamma 40+ på fedagkvällar för att få tiden att gå?!

 6. Skönt att höra att du är piggare och på benen igen! Och en resa till varmare breddgrade skulle inte sitta fel just nu. Är smått avundsjuk på vår äldsta dotter som just nu befinner sig i Vietnam.. 3 tjejer som backpackar i Thailand, Vietnam ev Malaysia och Bali. Ett riktigt äventyr. Känns lite ledsamt just idag, då hon firar 20 årsdagen utan oss i familjen.. Men men, det är väl så livet ska vara i den åldern..
  Önskar dig en fin, skön, lugn helg! Själv jobbar jag..
  Kram ÅsaS

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..