ANNONS

Fredag på benen

/

Hej fina fina ni <3

Så himla kul att läsa era kommentarer i föregående inlägg, ska försöka svara er alla. Så många som hängt med här i åratal, vilket gott betyg. Fick så mycket härlig positiv energi av alla gulliga rader och så roligt att få veta lite mer om er. Tack alla som tog sig tid, så uppskattat ska ni veta!

Mår mycket bättre, nu ska jag sluta älta det här 🙂

Fredag. Såå sugen på en bukett fredagsblommor! I helgen ska sommarkläderna ner från vinden och resväskorna börja packas, nästa helg åker vi till Gran Canaria. Vädret ser sisådär ut så det blir både tunna och tjockare plagg, gör inget – ska bli så skönt att komma i väg lite bara. Barnen har hunnit växa ur det mesta sen i somras, framförallt skor. Hittade ett par söta sidensneakers med stretchsnörning på H&M till Olivia, skulle vilja ha samma själv.

Tack för serietipsen också. Började kika på Younger, korta lättsamma roliga avsnitt, perfekt slötittarserie.

Kikar in med lite goda tips snart. Tur jag har lite på lager för senaste veckorna har jag inte rört ett finger i köket. Nästa vecka får det bli desto mer!

KRAM

8
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00