I min lilla liiilla wic

Innehåller annonslänkar Jotex

 

 

Hej hej

 

En liten sneakpeak i min minipini-walkincloset. Vi byggde igen en öppning ner till nedervåningen, slog upp en dörröppning från sovrummet och gjorde en liten wic. En väldigt liten wic. Typ drygt 2 kvm? Inte det lättaste att inreda men vi fick ihop det ganska bra tillslut. Sväljer massor trots sina få kvm. Så himla nöjd ändå!

(Drömmen vore ju ett helt rum som wic men det får väl bli när barnen flyttat hemifrån eller nåt :))

 

 

Istället för dörr har vi en gardin i sammet som går att dra undan helt så den inte syns om man vill. Har ett stort runt fönster i garderoben så det behövs något mörkläggande om natten. (Men älskar att där är ett fönster, härligt ljusinsläpp och gör att det känns större)

Klippte sönder en billig matta från Rusta som ”heltäckningsmatta” och garderobsinredningen är från IKEA.

 

 

Ska fästa en tassel på väggen som man kan haka undan gardinen med.

 

 

En mysig sittpuff på golvet, perfekt att klättra på också när man ska nå något högt upp. Just nu är det 20 % på alla sittpuffar HÄR! (Hur läcker är inte den knallcerisa med mässingsdetaljer??)

 

 

Ska sätta upp några till hyllplan för handväskor, få upp belysning och en helfigursspegel på den kala väggen (inte på bild) sen är det klart.

 

Nu ska jag åka och plocka upp familjen här!

KRAM

 1. B-M skriver:

  Åh, va fint det blev! Önskar er en skön semester!

 2. ÅsaS skriver:

  Jag vill också ha en wic, men det får bli när ungarna flyttat hemifrån.. Eller, det räcker att en av dem gör det.. Som vår garderob ser ut nu behövs inga galgar för att få blusar/tunikor/klänningar/skjortor att hänga uppe – såå tight.. Jag vet, en rejäl rensning vore på sin plats, men jag gillar ju mina kläder och använder det mesta..

  Ett tips till det runda fönstret, självhäftande dekorplast, släpper igenom ljuset men skyddar kläderna mot direkt solljus som bleker textilierna. Trist att förstöra fina kläder, tänker jag.

  Kram ÅsaS

 3. Therese skriver:

  Jag har wic med fönster. Sååå mkt som blivit förstört av solen. Kläder och skor som blivit ojämt solblekta och fått slängas. Tänk på det. Kram

 4. Jenny skriver:

  Åh så fint!! Blir helt salig när jag ser det… Ha en riktigt härlig semester ☀️ kramar!

 5. Superfint Ser att du också använder siden galgarna, så bra man kan ha såå mkt mer, ha ha! Men ser på en bild att du har en sån för sjalar, var har du hittat den. Den alltså med som är grå och hänger längst till höger på en bild.
  Ha det så bra på semestern, har säkra källor (min mamma som bor tillfälligt där nu) att det tyvärr inte är såå jättebra väder. Men ni får säkert en härlig och skön vecka ändå.
  Kram Fia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..