Färgglad hämtmiddag och tips på Gran Canaria?

 

Hej hej

Åt ni något extra gott i går, fredag och allt? Alltid kul att höra vad andra äter tycker jag, ber alltid mina vänner skicka bilder på sina middagar – särskilt om de är ute och reser.

Här var inte läge för att laga mat i går av många anledningar så det slutade med att vi beställde hämtmat från SOBI i hop med grannarna (och provade den där popcorndrinken, återkommer till den ;)). Färgglatt och gott som omväxling till all hämtpizza och kebab som det oftast blir.

 

 

Skulle gäääärna ta emot lite till på Gran Canaria (Maspalomas) om ni har några bra. Både på restauranger och saker att göra. Vädret ska som sagt vara lite sisådär så vi får nog roa oss med annat än att ligga vid poolen. Angry Birds land – någon som varit där? Vi har halvpension på hotellet så vi går ut och äter lunch, några bra ställen i närheten? Kan säkert gå ut nån kväll också. Några tips?

KRAM

 1. Jonna skriver:

  Hyr en bil och åk upp i bergen! Otroligt häftigt och vackert, dock lite läskiga vägar så kör försiktigt och tuta i kurvorna 😉

 2. Ann skriver:

  Vi var i Maspalomas 3 veckor över jul och nyår. Vi hann med massor då vi också hade bil hela tiden. Många bilutflykter upp i bergen men inget för den höjdrädda men väldigt vackert. Palmitos Park jättefint – kom tidigt om ni vill slippa de flesta turisterna och köerna. Den stor höjdpunkten för oss blev Poema del mar som är ett nyöppnat jättefint akvarium i Las Palmas och bara ett stenkast från busstationen där. Åker man bil finns det parkeringsmöjligheter i köpcentrumet bredvid för en billig penning.
  Akvariet öppnade 8/1 och är ett av världens största med massor av olika fiskar, sköldpaddor och hajar. https://www.tripadvisor.se/Attraction_Review-g187472-d13326315-Reviews-Poema_del_Mar-Las_Palmas_de_Gran_Canaria_Gran_Canaria_Canary_Islands.html

  Ha så trevligt!
  Ofta är det varmare än väderapparna visar. Det kan vara mulet norrut men växlar precis vid Maspalomas. Ca 2-4 grader varmare än apparna visade konstant när vi var där.

 3. Anna skriver:

  En restaurang i Meloneras som jag verkligen rekommenderar är EL CHURRASCO i Meloneras. Mat i toppklass och härlig miljö. Som flera andra skrivit så tyckte våra barn oxå om Angry Birds men kanske inte lika roligt för oss vuxna;) Rekommenderar även ett besök till Palmitos Park. Djurparker är egentligen inte min grej men deras shower med rovfåglar var en upplevelse. Den lilla hamnstaden Puerto Mogan är också värt att besöka. Önskar en en härligt vecka! Anna

 4. Anne-Li skriver:

  Angry Birds parken ligger i Puerto Rico, det var riktigt roligt tyckte vi hela familjen! I shopping centret finns en Indisk restaurang på andra våningen som är grym! Alltid mkt folk, rätt mysigt att sitta ute för då kan man kolla på killarna som dansar Capoeira. Ja du hör ju, ett riktigt ”turist ja visst” ställe men bra!

 5. Camilla skriver:

  Åker själv dit om ett par veckor. Härligt! Vill ni testa ngt annorlunda så besök hotell Bohemia i PDI, de har en fantastisk restaurang o pub med grym utsikt. Baren har en mängd annorlunda drinkar som serveras tillsammans med tapas/sushi gjorda av frukter. Meloneras har flera fina restauranger nere vid strandpromenaden. Där finns även fina märkes butiker utan en massa krimskrams. Anfi är ett måste vid vackert väder. Har varit där varje vinter i ca 20 år och vet att vädret inte brukar stämma med prognoserna. Ha en underbar semester ☀️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..