ANNONS

Färgglad hämtmiddag och tips på Gran Canaria?

/

Hej hej

Åt ni något extra gott i går, fredag och allt? Alltid kul att höra vad andra äter tycker jag, ber alltid mina vänner skicka bilder på sina middagar – särskilt om de är ute och reser.

Här var inte läge för att laga mat i går av många anledningar så det slutade med att vi beställde hämtmat från SOBI i hop med grannarna (och provade den där popcorndrinken, återkommer till den ;)). Färgglatt och gott som omväxling till all hämtpizza och kebab som det oftast blir.

Skulle gäääärna ta emot lite till på Gran Canaria (Maspalomas) om ni har några bra. Både på restauranger och saker att göra. Vädret ska som sagt vara lite sisådär så vi får nog roa oss med annat än att ligga vid poolen. Angry Birds land – någon som varit där? Vi har halvpension på hotellet så vi går ut och äter lunch, några bra ställen i närheten? Kan säkert gå ut nån kväll också. Några tips?

KRAM

15
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00