Flyget

 

Hej från Gran Canaria

Så skönt att flyga från Örebro även om det inte är så mycket glassig semester-känsla eller taxfreebutiker på flygplatsen kanske. En liten kiosk i hörnet som är under all kritik och ett litet café/bar. Den här gången slog vi dock på stort och åkte ut ett par timmar innan avfärd och åt en faktiskt mkt god räkmacka. Mysigt ändå.

 

 

5 1/2 h flygning, gick snabbt. Vi hade uppgraderat vår måltidsbricka till Royal meal (tror jag det hette? Vi flög med Thomas Cook) det måste jag slå ett slag för. Då ingår valfri dryck och man får oxfilé med potatisgratäng eller fisk i hummersås som varmrätt istället för dem vanliga plåtlådan med ris, kyckling och kokta grönsaker (hur kul är den liksom?) Dessutom får man maten på porslin och finare bestick, rejäl förrätt, ostar och dessert.

 

 

Såg en film jag laddat ner från Netflix, Step Up (från 2006) med bla Channing Tatum som spelar mot sin numera fru om jag inte missminner mig? Älskar älskar dansfilmer, vilken riktig feelgood mysfilm. Se den! Hade helt missat den.

 

 

Nåt annat jag bara är sååå nöjd med är iPhone/iPad-ställen i trä från IKEA (19 kr tror jag). De är guld!

 

 

Sitter på transferbussen nu efter en liten pärs där vi trodde min väska blev bortrövad. Löste sig 🙂 Nu är vi nyfikna på hotellet!

KRAM

 1. Helene skriver:

  Tyvärr hittar jag inte filmen på Netflix. Ser mysigt ut på flyget

  1. Vad konstigt, jag hittade den och laddade ner den som offline.

 2. Pethra skriver:

  Royal Meal heter det nog, Holiday Meal är deras vanliga. 🙂 Hoppas ni får det riktigt gott, självs räknar vi ner till vår Cypern-resa men det är dryga 100 ofantligt långa dagar kvar.

 3. Carro A skriver:

  Älskar den filmen! Sett den flera gånger. Kan även rekommendera Step up 2, inte samma personer i huvudroll (några från 1:an återkommer dock) men ändå bra. Sen finns flera andra uppföljare men dom skulle jag inte rekommendera..
  Hoppas ni får en underbar resa med mycket sol

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..