ANNONS

Lopesan Baobab – Maspalomas

/

Hej hej

Dagens vykort från Gran Canaria. Gå ringen nöd på oss även om det inte är nån värmebölja. I solen är det skönt ändå, vi har roat oss med poolhäng (men gaaaah varenda vettig solstol var upptagen i ottan – men ägarna till handdukarna dök upp flera timmar senare, mitt största – och typ enda – irritationsmoment på charterhotel).

Hotellet är så stort så det är galet. Har nog knappt sett 1/3 av det fast vi knatat runt och runt.

Vi bokade halvpension så frukost och middag ingår. Grym frukost, bland de bästa jag ätit faktiskt. Middagen ska vi alldeles strax kila ner och testa (klockan är en timma mindre här än hemma). Lunch gick vi i väg och åt, vägg i vägg med hotellet ligger massvis med butiker och restauranger. Sangria, pommes och bologngesepizza blev det men jag fotade visst bara sangrian 🙂 (personalen satte på gasolvärmaren åt oss, i skuggan är det inte jättevarmt).

Eftermiddagen spenderades vid poolområdet. Inte jättemånga knop i dag, semsterlunk.

En bättre söndag!

Nu ska vi försöka lokalisera var kvällens middag serveras, finns några restauranger här att välja på. En hel djungel så att säga.

KRAM

13
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00