Lopesan Baobab – Maspalomas

 

Hej hej

Dagens vykort från Gran Canaria. Gå ringen nöd på oss även om det inte är nån värmebölja. I solen är det skönt ändå, vi har roat oss med poolhäng (men gaaaah varenda vettig solstol var upptagen i ottan – men ägarna till handdukarna dök upp flera timmar senare, mitt största – och typ enda – irritationsmoment på charterhotel).

 

 

Hotellet är så stort så det är galet. Har nog knappt sett 1/3 av det fast vi knatat runt och runt.

Vi bokade halvpension så frukost och middag ingår. Grym frukost, bland de bästa jag ätit faktiskt. Middagen ska vi alldeles strax kila ner och testa (klockan är en timma mindre här än hemma). Lunch gick vi i väg och åt, vägg i vägg med hotellet ligger massvis med butiker och restauranger. Sangria, pommes och bologngesepizza blev det men jag fotade visst bara sangrian 🙂 (personalen satte på gasolvärmaren åt oss, i skuggan är det inte jättevarmt).

 

 

Eftermiddagen spenderades vid poolområdet. Inte jättemånga knop i dag, semsterlunk.

 

 

En bättre söndag!

Nu ska vi försöka lokalisera var kvällens middag serveras, finns några restauranger här att välja på. En hel djungel så att säga.

 

KRAM

 1. Annika skriver:

  GUD SÅ SKÖNT DET SER UT!

  Min hud har gått bananas i vinterkylan och nu väntar minusgrader framöver igen. Gah. Får lite sol på näsan om nån vecka, om än en kortis, så hoppas jag att det hjälper mina utslag.

 2. Lisa skriver:

  Gud så härligt! ☀️

 3. Marita skriver:

  Spännande min dotter svärson och två barnbarn ska bo där 1 v i April så kul om du lägger ut lite bilder , ha en fortsatt skön semester och njut allt vad ni kan . I Skåne ska det snöa imorgon ☀️

 4. Den runda poolen i mitten är uppvärmd, gå dit innan frukost med handdukar 😉

 5. Katja J skriver:

  Tips: Anfi beach (fantastisk strand!!!!), Puerto de Mogan (världens mysigaste spanska lilla by m strand och båthamn och många mysiga resturanger) shopping på köpcentrat Atlantico eller i storstan Las Palmas

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..