Vår måndag so far

 

Hej hej

Hoppas ni har det fint hemma. Några som har sportlov samtidigt som vi/Örebro? Halmstad vet jag 🙂 (eftersom jag och min kompis åkte upp till Sälen varje sportlov i vår ungdom och spanade efter ett gäng snygga killar därifrån som också åkte dit varenda sportlov och sen sågs man på discot och slängde lite trånande blickar och kanske utbytte några meningar och sen såg man fram emot samma sak nästa år. Däremellan var det radiotystnad, det fanns ju varken iPhones, instagram, Facebook eller ens internet eller mobiler. Vilken annorlunda uppväxt mot nu ändå.)

 

 

Gårdagens på väg mot restaurangen. Bland det bästa är ju att det är l j u s t länge på kvällen. I går var vi dock rätt sena till middagen så det började mörkna men nu när jag sitter och skriver är det fortfarande ljust ute och nån timma tills solen går ner. Så pigg man blir!

 

Testade hotellets buffémiddag (vi har halvpension). Olika teman varje dag. Buffé är väl inte min favorit så här på semesterhotell egentligen men smidigt är det ju och där var faktiskt mycket gott. Man fick kött uppstekt efter önskemål. Där fanns pimentos de padrones (älskar!) och många goda efterrätter och en rejäl ostbricka. En ost som hette Fontina – hur god!! Sån där man inte kunde sluta äta, måste försöka få tag i den hemma. Sen satte vi oss och kollade på kvällens show (Micke tyckte den var grym, han är väldigt musikintresserad och kräsen ska jag tillägga) och Sebbe somnade i mitt knä.

 

 

Här har vi njutit av en hel del sol i dag (sköönt) och en del moln (brrr yllekoftan åker på vid poolen då men det verkar som jag är den mest frusna på området, ingen annan i yllekofta har skådats :-)) Mest sol faktiskt, över förväntan. Gick inte i väg för lunch i dag utan åt på en av restaurangerna på hotellet och det var den b ä s t a lunchen. Alltså EVER tror jag. (Eller nä näst bästa, DETTA är fortfarande mitt absoluta bästa lunch-moment).  Beställde friterad brie med marmelader, helt magiska!! Sangria till det, glada nöjda barn (som också åt bra kors i taket, det är sällan de gör det men på semester får man beställa vad man vill och äta hur mycket eller hur lite man vill, man överlever väl en vecka på bara glass också tänker jag och slipper tjat), varmt och skönt, ovanligt snygg man i ny TIGER-hatt (adlink) – bästa måndagslunchen.

 

 

Sebbe har hittat en kompis han leker med, vi har hängt i barnlandet, ätit glass, solat, badat (barnen , jag har inte ens doppat tårna). Var uppe tidigt (när morgonyogan var, vad mysigt det såg ut!) och gjorde som alla andra och paxade oss några solstolar innan frukost. Riktigt bra frukost för övrigt. När vi kom tillbaka var de undanplockade och en lapp med att det var förbjudet låg kvar. Hahaha. Så går det. Ska inte göra om det. #skäms

 

 

 

Nu en liten sväng i krokarna innan kvällens middag (italiensk tema – och ett ganska trött gäng). I morn äter vi middag ute (Maspalomas) nånstans. Tipsa gärna!

KRAM

  1. Om ni skall äta i Maspalomas är det Samsara eller Time som gäller. Ligger i samma hus ca 700-800 m från ert hotell. Ni bor i Melonerasområdet, granne med Maspalomas, då tycker jag att ni går igenom köpcentrat Varadero och när ni kommer ut på andra sidan har ni tillgång till många bra butiker och bra restauranger. Bara att välja. Heter Boulevard Faro Meloneras där det rör sig mycket folk.
    Ha en trevlig kväll och resten av tiden på solen och vindarnas ö.

  2. Jag tycker, att det är bra, att de håller efter oskicket att markera solstolar! Jag är övertygad om, att solstolarna skulle räcka till alla, om de flesta inte är upptagna av solande badhanddukar.

  3. Så härligt det ser ut ! Åker snart till Playa Ingles, längtar ☺️ undrar var dina ljusa blommiga byxor som du visade på insta storys kommer från? Supersnygga ! Önskar er en fortsatt underbar semester tack för bästa bloggen ☺️ kram

  4. Då måste ni äta på Grand italia
    Har varit på Meloneras flera gånger och bott på Baobab , men bästa pastan får man absolut på Grand italia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..