ANNONS

Tjejkväll och Kökets box

/

I annonssamarbete med Köket.se

Heeej

Tisdagar = tjejkvällar! Äntligen gick startskottet för vårens tisdagar förra veckan med grannfruarna. Jag var först ut och bjöd in tjejerna på mingel och en trevlig kväll med mat och vin och dukade med varsin Kökets box dagen till ära. Boxen (januariboxen) hade tema NYSTART med fokus på lite nyttigare produkter och recept. Bla fanns det recept på chokladbollar gjorda på mörk choklad och jordnötssmör rullade i kexchoklad i tidningen som jag testade och huuuur goda blev de inte?! Nick´s kexchoklad är dessutom både glutenfri och utan tillsatt socker.

Nick´s energibollar

150 g mörk choklad
100 g crunchy jordnötssmör
1 Nick´s kexbar

Smält chokladen i mikron eller över ett vattenbad. Blanda ner jordnötssmör och en nypa salt. Låt svalna. När chokladen stelnat så pass att det går att rulla till bollar, rulla i krossad kexchoklad och ställ i kylen.

Unboxing – rena julafton när man får öppna sin box 🙂 (Innehållet är hemligt tills man öppnar).

Kökets box är en prenumerationstjänst (fri frakt, ingen bindningstid!) och boxen kommer en gång i månaden med olika teman (februaris tema är ”helgmys”). Ord pris är 129 kr/box men med min kod MATPLATSEN från i 50 % rabatt på första boxen vid start av en prenumeration HÄR. Erbjudandet gäller fram till och med 24 februari.

En så mysig kväll med god mat, mingel, vin och tjejsnack med mina fina grannfruar (och områdets nyaste lilla tjej <3).

KRAM

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00