Tjejkväll och Kökets box

I annonssamarbete med Köket.se

Heeej

Tisdagar = tjejkvällar! Äntligen gick startskottet för vårens tisdagar förra veckan med grannfruarna. Jag var först ut och bjöd in tjejerna på mingel och en trevlig kväll med mat och vin och dukade med varsin Kökets box dagen till ära. Boxen (januariboxen) hade tema NYSTART med fokus på lite nyttigare produkter och recept. Bla fanns det recept på chokladbollar gjorda på mörk choklad och jordnötssmör rullade i kexchoklad i tidningen som jag testade och huuuur goda blev de inte?! Nick´s kexchoklad är dessutom både glutenfri och utan tillsatt socker.

Nick´s energibollar

150 g mörk choklad
100 g crunchy jordnötssmör
1 Nick´s kexbar

Smält chokladen i mikron eller över ett vattenbad. Blanda ner jordnötssmör och en nypa salt. Låt svalna. När chokladen stelnat så pass att det går att rulla till bollar, rulla i krossad kexchoklad och ställ i kylen.

 

Unboxing – rena julafton när man får öppna sin box 🙂 (Innehållet är hemligt tills man öppnar).

Kökets box är en prenumerationstjänst (fri frakt, ingen bindningstid!) och boxen kommer en gång i månaden med olika teman (februaris tema är ”helgmys”). Ord pris är 129 kr/box men med min kod MATPLATSEN från i 50 % rabatt på första boxen vid start av en prenumeration HÄR. Erbjudandet gäller fram till och med 24 februari.

 

En så mysig kväll med god mat, mingel, vin och tjejsnack med mina fina grannfruar (och områdets nyaste lilla tjej <3).

KRAM

 1. Stina skriver:

  Ser härligt ut. Ungefär hur många chokladbollar blev det?

 2. SARA skriver:

  En liten fråga om den här boxen: innehåller den bara produkter som är nya eller kommande på marknaden eller kan det även vara grejer som redan finns att köpa i butik?
  Kram!

 3. Petra skriver:

  Hej, Ser mysigt ut! Grannfrun med den gula blusen, vill du fråga henne var hon köpt den? Så snygg 🙂

  1. Eva skriver:

   Kolla in Harmonix i Uddevallas facebook. En liknande blus. Inte exakt samma modell men nästan likadan i färg och mönster.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..