ANNONS

Poolday

/

Innehåller reklam och annonslänkar för iDeal of Sweden

Hej hej

Min standarfrukost här består av äggröra med skinka, lök och örter (så gott, måste börja göra hemma, som en omelett fast i äggröreform alltså), några (suspekta) bacon, ett stekt ägg, churros, nån munk och annat bakverk i sällskap av koffeinfritt kaffe, ett glas bubbel och juice (att hälla i bubblet, tackar vet jag mimosa så dags:))

Något vi använder i tid och otid på resande fot är powerbanks. Skulle inte funka utan! Så mkt som paddor och mobiler används i alla möjliga syften och man ser ju inte röken av ett uttag på hela dagarna/kvällarna. Ser till att ha ett par powerbanks laddade med i handväskan så man alltid kan ladda. På riktigt GULD värda. Skadar ju inte att dessa är himla snygga heller 🙂

Har bytt skal till en av vårnyheterna också, hur fint? DETTA har jag på nu.

Vi har nyss dragit oss upp på rummet och sitter nyduschade och spelar yatzy på balkongen. Doppade mig i poolen i dag – för första (och antagligen sista) gången. Jag badar sällan, doppar tårna på sin höjd. Men Sebbe kom 2:a i golfturneringen på hotellet (av både vuxna och barn, grymt ju) och fick önska valfritt pris, och vad önskade han?

Att mamma skulle göra bomben..

Vad gör man inte 🙂

Rabattkod hos iDeal! Med koden VICKAN får ni 20 % på allt HÄR, powerbanks, plånboksfodral, sladdar, mobilskal etc. Spana in nyheterna!

(och där råkade Sebbe kasta ner ena tärningen på balkongen 3 våningar under oss, slutspelat med yatzy)

KRAM

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00