Poolday

Innehåller reklam och annonslänkar för iDeal of Sweden

 

Hej hej

Min standarfrukost här består av äggröra med skinka, lök och örter (så gott, måste börja göra hemma, som en omelett fast i äggröreform alltså), några (suspekta) bacon, ett stekt ägg, churros, nån munk och annat bakverk i sällskap av koffeinfritt kaffe, ett glas bubbel och juice (att hälla i bubblet, tackar vet jag mimosa så dags:))

 

 

Något vi använder i tid och otid på resande fot är powerbanks. Skulle inte funka utan! Så mkt som paddor och mobiler används i alla möjliga syften och man ser ju inte röken av ett uttag på hela dagarna/kvällarna. Ser till att ha ett par powerbanks laddade med i handväskan så man alltid kan ladda. På riktigt GULD värda. Skadar ju inte att dessa är himla snygga heller 🙂

 

 

Har bytt skal till en av vårnyheterna också, hur fint? DETTA har jag på nu.

Vi har nyss dragit oss upp på rummet och sitter nyduschade och spelar yatzy på balkongen. Doppade mig i poolen i dag – för första (och antagligen sista) gången. Jag badar sällan, doppar tårna på sin höjd. Men Sebbe kom 2:a i golfturneringen på hotellet (av både vuxna och barn, grymt ju) och fick önska valfritt pris, och vad önskade han?

Att mamma skulle göra bomben..

 

 

Vad gör man inte 🙂

 

 

Rabattkod hos iDeal! Med koden VICKAN får ni 20 % på allt HÄR, powerbanks, plånboksfodral, sladdar, mobilskal etc. Spana in nyheterna!

(och där råkade Sebbe kasta ner ena tärningen på balkongen 3 våningar under oss, slutspelat med yatzy)

KRAM

 1. Jossan skriver:

  Vad är det för snygg bikini du har ??

  1. Sofie skriver:

   Också nyfiken vartifrån bikinin kommer?

 2. Teres skriver:

  Så himla bra med din rabattkodHar nu beställt Pink marble powerbank & sladd. Såå snyggt! Tack för en härlig blogg Kram

 3. Johanna skriver:

  Men vad gulligt av S att önska sig det

 4. josefin skriver:

  Hahaha bästa önskan om vinst jag hört på länge! Heja Sebbe, underbart ju! Ha en fortsatt trevlig semester! I Halmstad snöade det idag, känner mig redo för sol och varmare väder. Men ja, det är ju faktiskt bara februari!

 5. Jenny skriver:

  Snygg powerbanks Så härlig ni ser ut att ha det vi har minus 25 för tredje dagen i rad, känns bistert men snart kommer vårvintern❄️ njut å må

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..