ANNONS

Namaste

/

Godmorgon! 

Kikar in för att önska er en fin dag.

(Olivia kör morgonyoga på klipporna medan solen går upp, hur mysigt).

Måste vara någon sorts vuxenåkomma men jag älskar verkligen att vara uppe tidigt (om jag vaknar av mig själv ska jag tillägga, bli väckt av någon eller av väckarklockan är inte kul). Vaknat nån timma före de andra varje morgon här, njuter av tystnaden och utsikten över soluppgången från balkongen.

Hemma älskar jag att tassa upp tidigt om helgmornarna och dricka en kopp kaffe framför nyhetsmorgon innan alla vaknar. Eller ännu hellre en sommarmorgon, ta kaffet och tassa ut på den solvarma terassen eller sätta mig i spabadet.

Får nästan panik av att sova för länge, blir seg och trött och irriterad för att halva dagen gått. Räcker med att jag blir irriterad på att de andra i familjen sover så länge så halva dan har gått.

(Vill inte sticka i ögonen på trötta småbarnsmammor som får gå upp i ottan ofrivilligt, jag har varit där i många år, mina barn har i n t e sovit bra som små. Avskydde själv att höra om hur bra alla andra sov, riktigt bitter missunnsam och arg var jag. Fattar knappt hur jag överlevde men det gör man ju. Och det blir bättre. Pepp och kramar åt er <3 ).

Ha en fin start på dagen när den än startade!

KRAM

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00