Namaste

 

Godmorgon! 

Kikar in för att önska er en fin dag.

(Olivia kör morgonyoga på klipporna medan solen går upp, hur mysigt).

 

 

Måste vara någon sorts vuxenåkomma men jag älskar verkligen att vara uppe tidigt (om jag vaknar av mig själv ska jag tillägga, bli väckt av någon eller av väckarklockan är inte kul). Vaknat nån timma före de andra varje morgon här, njuter av tystnaden och utsikten över soluppgången från balkongen.

 

 

Hemma älskar jag att tassa upp tidigt om helgmornarna och dricka en kopp kaffe framför nyhetsmorgon innan alla vaknar. Eller ännu hellre en sommarmorgon, ta kaffet och tassa ut på den solvarma terassen eller sätta mig i spabadet.

Får nästan panik av att sova för länge, blir seg och trött och irriterad för att halva dagen gått. Räcker med att jag blir irriterad på att de andra i familjen sover så länge så halva dan har gått.

(Vill inte sticka i ögonen på trötta småbarnsmammor som får gå upp i ottan ofrivilligt, jag har varit där i många år, mina barn har i n t e sovit bra som små. Avskydde själv att höra om hur bra alla andra sov, riktigt bitter missunnsam och arg var jag. Fattar knappt hur jag överlevde men det gör man ju. Och det blir bättre. Pepp och kramar åt er <3 ).

 

 

Ha en fin start på dagen när den än startade!

KRAM

 1. Mickan skriver:

  Tack för att du ger hopp om framtiden. Vår 4-åring har precis börjat sova hela nätter, i alla fall varannan natt… 😉 medan vår 1-åring vaknar ledsen flera gånger. Jag längtar så efter helgfrukost tillsammans hela familjen. Nu är det sovmorgon för mig ena helgdagen och för sambon den andra. Sällan vi är igång innan lunch. Men jag vet att det här är glömt om några år.. 🙂 Ha en fortsatt fin semester!

 2. Är mitt i småbarnstiden (9 mån bebis) & har inte sovit en hel natt på 9 mån Man är totalt dööööööö! Ser fram emot kommande sovnätter Fina bilder från er resa!

 3. Annika skriver:

  Hela vår familj är lite av tröttmössor och på helgerna sover vi länge, ligger kvar med kaffe i sängen länge. Så skönt! Jag brukar dock vakna före de andra tu och gör som du, smyger upp och fixar kaffe som jag sen surplar i sängen tills de andra vaknar.

 4. Coola bilder!!!

  Ha en skön dag i ☀️

 5. Jenny skriver:

  Å jag ser fram emot när barnen är äldre och inte vaknar i ottan och precis som du skriver när man kan tassa upp (självvalt) medan övriga sover. Några år kvar.
  Tack för en inspirerande blogg år efter år!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..