ANNONS

Samsara – Gran Canaria

/

Hej hej

Gårdagens middag! Fick flera tips om Samsara. Fick även tips att boka långt i förväg men det missade vi. Gick dit och hängde på låset när de öppnade och frågade om det fanns bord för 4 men de skakade på huvudet och sa att första lediga bord fanns på tisdag om en vecka. Fullbokat varje kväll tydligen. Men när vi slokörade gick ner för trappen igen så ropade de efter oss att vi kunde sitta på terassen och äta om vi ville chansa (det var ev regn utlovat på kvällen) och det ville vi.

Stället var såå läckert. Såg inte så märkvärdigt ut från marken, man gick upp för en trappa till en takterass men där var det som Tusen & En Natt öppnade sig. Coola servitörer i svarta dräkter med långa kjolar och fräna frisyrer och Buddastatyer högt och låg. Fullsatt inomhus som sagt men vi fick ett mysigt bord under tak utomhus med värmare där vi satt hur bra som helst.

Menyn såg anspråkslös ut men skapelserna som kom ut var hur läckra och goda som helst. Barnen fick sina namn på roliga nuggetstallrikar, uppskattat! Stora portioner så det rekommenderades att man delade så vi beställde en maaagiskt god chevretoast med lökmarmelad till förrätt och oxfilémedaljonger i kryddig vitlökssås med sesam och vårlök till huvudrätt, perfekt stekt kött som smälte i munnen. Micke beställde en öl – som smakade som öl men var hallonröd. Cool. Riktigt gott vin också. Till dessert en chokladfondant med glass och grejer och värsta (ätbara) konstverket målat på tallriken. SÅ god middag. (Och inget regn, blev stjärnklart istället.)

Sebbe somnade i vanlig ordning efter maten, det blev rätt sent. Men vi bar hem honom, restaurangen låg inte långt från hotellet alls.

Rekommenderas varmt. Inte särskilt dyrt och väldigt omtänksam och vänlig personal dessutom, stort plus.

KRAM

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00