ANNONS

El Churrasco – Maspalomas

/

Innehåller annonslänkar

Hej hej

Gårdagkvällens. Vi strosade ner till stranden vid solnedgången. Där var fullt med surfare som passade på att surfa vid kvällens vågor, maffigt. Bokade bord på El Churrasco (efter läsartips), en köttrestaurang med fin utsikt över havet.

Älskar T-shirten från Kenzo! (Den rosa med hjärtan står på min önskelista). Långkofta från Second female, väska by MB, byxor House of Lola, skor Keds.

 

Jättegod middag, men precis som många omdömen på tripadvisor upplevde vi personalen väldigt stressad. De sprang mellan borden och kastade i princip maten på borden utan någon närmare förklaring. Som tur var var det dock grymt gott så vi var nöjda ändå. Beställde en chatreau briand för 2 som man fick steka till efter tyckte på en minigrill vid bordet (lyckades vi lista ut, som sagt det var ingen som förklarade något). Inte jättemycket mat, en ganska trist bakad potatis utan något i och några skivor kött och en liten skål bea. Tog lite skinnyfries av barnen också. Fanns ingen direkt barnmeny utan barn fick dela på en vuxenportion så de delade på en hamburgertallrik. God cheeseburgare med stekt lök vid sidan om. Sebbe vägrade dock smaka på sin och åt upp det mesta av min oxfilé i stället..

Bad att få kika på dessertmenyn också och tänkte ta in en sorbet men det kom aldrig nån och tog vår order så vi hann tappa suget, lite trist. (Trots oengagerad service rekommenderar jag ändå stället pga fin utsikt och god mat, vi hade kanske otur). Avrundade kvällen med showen på hotellet istället och varsin drink och där kan vi snacka service däremot. Personalen minns våra namn och vad vi gillar och kom med en kasse presenter till barnen som tack för att vi hängt där om kvällarna. Gulligt! Överlag grymt trevlig personal på hotellet, stort plus i kanten. Varje eftermiddag knackar de på dörren och lämnar chokladpraliner och dagens visdomsord. Bara en sån sak.

Oj nu kom de och knackade på precis som jag skrev det, fick en ros i dag också. Alltså! <3

Önskar er en fin fredagskväll! Här blir det häng på hotellet. Micke och barnen kilade ner till barnpoolen för ett sista dopp nu och jag ska börja packa. Bussen till flyget hämtar upp oss 04.30 i morgon zzZZ.

KRAM

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00