Angry Birds & Grand Italia

Hej hej

Lite mobilbilder från sista dagarna. Tors-fre bjöd på mulet väder så vi struntade i poolhäng och tog en tur till Puerto Rico och lät barnen leka av sig i Angry Birds aktivitets park (som ett lekland utomhus helt enkelt). Besökte dessutom shoppingcentret brevid som består av 99 % skräp och bling bling. Underbart tyckte barnen! Hehe. Toppade med lunch på Mc Donalds. Man kan väl säga att 2 st var mer nöjda än de andra 2 med dagen 🙂 Men glada barn = glada föräldrar.

Fredag morgon väcktes jag av att regnet smattrade på balkongen. Drog täcket över huvudet och tog oss en rejäl sovmorgon. Sen roade vi oss med en riktig långpromenad längs strandpromenaden medan det var uppehåll och åt en sen men mycket god lunch på Grand Italia. Vilken pasta!! Tack för tips.

Riktigt härligt med en veckas försmak av sommaren. Nu har vi landat på svensk mark igen med laddade batterier och tar oss an vintern igen. Gick upp 03.40 i morse och hann i princip hem och duscha, nu väntar mellofest hos grannarna! Lär somna i soffan 🙂

KRAM

  1. Åh vilket fint set, blommig byxa och tröja. Vart kommer det ifrån?

  2. Sabina skriver:

    Vilken härlig resa ni verkar ha!
    Får man fråga var din fina väska kommer ifrån?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..