ANNONS

Mellokväll

/

Hej hej

Men alltså brrrr. -12 grader. Frös redan innan jag vaknade.

Följer ni melodifestivalen? Jag missar tyvärr finalen i år såg jag i kalendern, lite trist men är på annat kul och får väl smygfölja i mobilen 😉 I lördags var vi bjudna hem till fam W. Johan har fyllt 40 så vi passade på att gratta lite i väntan på den stora festen. Barnen fick välja blommor till en bukett, visst blev den fin.

Det var uppdukat för fondue (sååå himla gott) framför storbilds-TVn och familjen Riis höll sig vakna otippat länge med tanke på att mina ögon knappt syntes för jag var så trött (gick upp 03.40). Undantag för S som somnade i soffan. Hejade på Felix, ny chans på lördag.

I fonduen (olja) doppades oxfilé, räkor, halloumi, champinjoner, paprika. Till det serverades sallad, bea, aioli och en urgod sås med chasewnötter som passar till lite allt möjligt. Den måste ni testa.

Cashewsås
2 dl creme fraiche
ca 1/2 dl sweet chili sås
1 dl salta cashewnötter

Hacka nötterna och blanda samman ingredienserna.

Som alltid bjöd Stina på grymt god dessert, hon är dessert-queen! Återkommer med den strax.

KRAM

9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00