Mellomiddag

Hej hej

Helgen bjöd på Melodifestival här hemma, såklart. 2a chansen. Men jag hängde inte riktigt med, trodde bara 2 bidrag gick till final? Men förstod jag rätt så blev det 4. Gillar Felix låt, hejar på den i finalen.

Vi hade middagsgäster, 2 stora och 2 små.

Dukning vid lilla bordet för de vuxna. Så vi kunde se Mello samtidigt 🙂 Barnen fick eget bord och åt tidigare (Tortillatårta). Ljuvlig bukett från Interflora i Tybble. Duk och servetter från Klässbols (Nobelserien).

Jag var klädd i ketchuprödorange klänning från H&M (299 kr, kap tyckte jag) och bjöd på Apple Sour Royal till fördrink.

Till förrätt blev det små lobsterrolls på hembakade potatobuns och rosa Champagne.

Till huvudrätt entrecote i skivor med tryffelmac ´n cheese och tomatsallad.

Och till dessert, en helt makalöst god chokladskapelse med glass som tillagades i stekpanna!

Återkommer med recept på både förrätt och dessert. Ska hoppa på tåget mot Sthlm nu. Håll tummarna att jag får åka framlänges! (Ringde t.o.m och frågade denna gång men de kunde inte se vilka platser som var framåt eller bakåt på detta tåg).

KRAM

 1. Den desserten ser magisk ut 🙂

 2. Fru H. skriver:

  Hejsan!
  Jag måste bara fråga vart dom vackra glasen kommer ifrån

  1. Jag vet tyvärr inte vad det är för märke. Hör av mig om jag lyckas ta reda på det. Kram

 3. Vilken fin klänning! Desserten såg ju helt fantastiskt god ut ! Hatar att åka tåg baklänges. Sist jag bokade tågbiljetter kunde jag välja om jag ville åka framlänges el baklänges i samband med platsreservationen. Skumt att det inte funkar för dig?

  1. Ringde t.o.m SJ som sagt och det funkade inte att se på denna sträcka åt vilket håll tåget kör, gick bara på snabbtåg/x2000 sa de. Av nån anledning lyckas jag ändå pricka baklänges v a r j e gång Kramis

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..