i Stockholm

Innehåller reklam för Kung Carl och annonslänkar för Boozt

.

Godmorgon!

Ligger som ett kryss i en dubbelsäng här på Kung Carl. Vaknade av mig själv kl 06.00, lite onödigt kan jag tycka men somnade 22 i går så jag var väl utvilad. Sover alltid gott här och ser fram emot frukosten om en stund.

Njuter av nyhetsmorgon och att bre ut mig som ett kryss sålänge och slösurfar. Är dålig på att följa bloggar tyvärr men skulle gärna hitta några nya att läsa, har ni några bra tips?! Gärna en som uppdateras dagligen med skön mix. Inte så intresserad av mammabloggar med småbarn eller rena receptbloggar, vill läsa om personer och livet och gärna inredning, mode och fina bilder. Tipsa gärna om era favoriter!

.

.

.

Frös så in i Norden i går så jag fick hoppa in och köpa mig en halsduk. Detta var den varmaste jag hittade 🙂 (Åhlens). Armbandet är födelsedagspresent från min man (älskar!) Blusen min favorit i garderoben som jag använder flitigt, finns HÄR.

I går hade jag brainstorming med Åse hela dagen. Diskuterade alla möjliga framtidsplaner och projekt, fick så mkt bra gjort. Grym måndag. Dessutom testade vi två restauranger, ska skriva om dem sen. I dag väntar möte med vårt nya team, håller på och flyttar bloggen. Händer mycket kul i vår!

KRAM

 1. Helena skriver:

  Hej !Hoppas du piggnat till efter magsjukan Vilken gosig halsduk Den kommer ju från Åhléns, vet du vilket märke det är? Vill ha

  1. Tack, frisk en vecka i sträck nu, rekord för 2018 🙂 Barts heter märket. kram

 2. Jag tipsar också om Krickelin, mycket fina bilder, livsstil och företagande.

 3. Linda skriver:

  Undrar märket på ditt fina armband. Har snart födelsedag

 4. Här är en blogg om en person och livet: Saga Lundin, som verkligheten ser ut när livet inte blir som det var tänkt.
  Mokkasin och kammebornia är andra läsvärda bloggar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..