The Barn och mordmysterium i Göteborg

 

Hej hej

Sitter på tåget mot Örebro. Micke och jag hade egentligen tänkt stanna hela dan och strosa på stan men saknade barnen och bokade om biljetterna i stället 🙂 Rätt trötta efter en grym helg, ska bli skönt att komma hem till sitt. Hoppa i mjukiskläderna och se en film, äta pizza till middag och bara mysa. Farmen också såklart, ett måste på söndagar.

Lite fler tips i Göteborg. Vi testade The Barn. Har ni varit? Herreguuuud så gott. Chilicheesen var de i särklass godaste jag nånsin ätit. Sötpotatispommesen också tror jag. Hamburgaren var god men inte den bästa jag ätit. Men på det hela grymt gott, detta måste ni testa. Snapstips till alla olika burgarna, kul om man gillar det 🙂 Killarna testade varsin (jag och ren sprit är inte kompisar, däremot testade Åse och jag varsin jordgubbsdaquiri lite senare och den var fab!)

 

 

På kvällen väntade mordmysterium med skådespelarinsatser av varierad kvalité hehe. Såå inte min och Mickes grej egentligen, men alltid kul att testa något nytt ju och det var riktigt kul. Man fick en identitet tilldelad sig när man kom, fick presentera sig utifrån denne inför gruppen av människor (tror vi var ca 40 i vårt gäng – inga vi kände alltså) och sen varvades maten med mingel där man skulle försöka sig på lite olika uppdrag och luska fram info som man fick instruktioner om i ett hemligt kuvert. Man skulle sälja/köpa hästar, handla knark, smyga med vänsterprassel och samla så mycket pengar som möjligt. Och försöka lista ut vem som var mördaren och vad motivet var.

 

De som vann fick dela på en ask chokladpraliner 😉

 

1 1/2 h tågresa kvar nu, funderar på om jag ska göra som Micke och sova eller se senaste avsnittet av Riverdale som kommit upp såg jag.

Hoppas ni har en skön söndag!

KRAM

  1. Malin skriver:

    The barn… Där och pinchos är stamställen i stan de få gånger jag tar mig ut. 🙂

  2. Mysan skriver:

    Borta bra men hemma bäst ☺️

    Vann ni mysteriet?

  3. The Barn har jag aldrig ätit på faktiskt trots att jag bor i Göteborg och älskar hamburgare 🙂 Får nog testas!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..