ANNONS

Serier jag såg i februari

/

Hej hej

Ni är så många som gillar serietips så jag tänkte jag kan sammanställa vad jag sett varje månad och ge lite inspo (och ni får jättegärna tipsa ni också om ni sett något bra eller dåligt, lämna en kommentar nedan!).

I februari såg jag äntligen Younger. 4 säsonger finns än så länge. Älskade denna! Korta avsnitt, drygt 20 min. Lättsam, kul och kärlekstrubbel. Lite Bridget Jones över den. Handlar om en frånskild mamma på 40 år som ljuger om sin ålder för att få ett jobb så alla tror hon är 26. Abstinens nu när den är slut men fler säsonger kommer.

Jag såg även Ray Donovan. 5 säsonger finns av denna och fler kommer. Skådespelare som Liev Schreiber och Jon Voight. Blev helt fast i denna och gillade den jättemycket. Sköna karaktärer och både sorgset och spännande blandat med mord, kärlek och en brokig familj. Liev spelar Ray som är en ”fixare” i Hollywood, behöver man göra sig av med en kropp eller rädda en filmkarriär så anlitar man Ray.

Såg även färdigt Banshee – en rätt rå serie med mycket slagsmål (och sex ;)). Nog inte för alla men vi älskade den både Micke och jag. Finns 4 säsonger och sen är den slut. Handlar om Lucas Hood som suttit i fängelse 15 år och tar en ny identitet som sheriff av hålan Banshee medan han gömmer sig från sin ärkefiende Rabbit och letar efter sitt livs kärlek som bosatt sig i Banshee med sin nya familj.

Jane The Virgin följer jag fortfarande, inne på säsong 4 och nya avsnitt släpps varje vecka fortfarande. En av mina mysigaste serier. ”Som en ung flicka bestämmer sig Jane Villanueva att vara kysk tills hon är gift när hennes mormor övertalar henne. När hon är 23 år och förlovad med sin pojkvän, Michael, går dock allt snett när hon blir inseminerad av en klumpig läkare och blir gravid fast hon är oskuld.” Låter kanske knasig men är himla rolig och gullig. Påminner lite om Ugly Betty om ni sett den.

Sist ut blev Riverdale. Första säsongen tyckte jag jättemycket om! Fint filmat, mystiska karaktärer och spännande story. Karaktärerna är baserade på den gamla serien Acke om ni minns? Så det är Acke, Sopprot, Betty och Veronica i fokus även om storyn inte är densamma. Säsong 2 spårade ut totalt. Vet inte vad som hände riktigt men den går inte att jämföra med säsong 1, känns som en helt annan serie. Kan inte låta bli att se klart den ändå, nytt avsnitt släpps varje vecka.

22
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00