Crazy deals – till vårgarderoben

Innehåller reklam genom annonslänkar för Boozt

 

Hej hej

Tack för alla tips. Man ska inte googla för mycket, man får ju för sig att man har alla sjukdommar som finns? Några tipsade om problem med sköldkörteln (för övrigt det svårast ord att uttala jag vet!?) men symtom är tex trötthet och viktuppgång, trött är jag faktiskt inte och viktuppgången kan jag nog härleda till all pasta och godsaker jag lagt till med och brist på motion pga skitväder :)) Ska beställa lite mirakelpiller och hoppas de piggar upp. Probiotika tipsade flera om, tydligen bra för immunförsvaret. Slut på gnäll.

Roar mig med att drömma mig bort till våren och mysiga weekendtrips, middagsbjudningar på takterassen och sommardagar i trädgården. Sånt som piggar upp. Det kommer ju inträffa även om det är svårt att greppa när man tittar ut. Gjorde ett ryck och sorterat bort det mesta av vintergarderoben och gjorde plats för vårgarderoben. Brukar köra loppis och skänka bort ett par gånger om året innan jag fyller på med nytt så jag sorterade ut sånt och passar på att surfa efter lite vårinspo och fylla på med några plagg. Skira långklänningar och blommiga blusar har jag snöat in på. Letar vårkappa och höga stövlar med klack och ett par bekväma pumps (finns det?). Och nya underkläder! Borde hiva hela lådan så urtvättade och trista de är. Inget för loppisen dock kanske haha.

Boozt kör crazy deals i dag! Som alltid bra kampanj med tusentals plagg och bra rabatt.

HÄR hittar ni!

KRAM

 

 1. Blommigt på klänningar och blusar är så fint. Ska på en weekendresa till Madrid så tänkte tjuvstarta med blommiga plagg då
  Hoppas du piggar på dig och att morgon shotsen gör nytta
  Ha en fin dag ☀️

 2. Hej! Om man har problem med sköldkörteln så sätter det sig även på hår, hy, naglar, ständiga förkylningar mm mm.
  De som skrev om sköldkörteln ville nog bara vara snälla och värdena är lätt att kolla upp med ett stick i armen.
  Är väldigt vanligt att man behöver äta lite medicin.
  Ha det bra!

 3. Man kan ha underfunktion samt överfunktion i sköldkörteln.

  Över = hypertyreos man blir mer aktiv, går ned i vikt osv…

  Under = hypotyreos man blir trött, orkeslös och ökar i vikt osv…

  Googla

  1. Absolut, återkommer när det blir aktuellt. Buda blir nog rörigt men jag brukar lägga ut lite plagg ibland ”först till kvarn”. Kram

 4. Stinaa.J ska ha helt fantastiskt sköna pumps som man kan gå i hur länge som helst! De är dessutom hur snygga som helst. De kostar ju där efter också men pris per användning blir nog rätt låg om de är så sköna som alla säger. 🙂
  Krya krya!

 5. Jag har precis som dig snöat in på det blommiga. HM har några riktigt fina blommiga skjortor bl.a. köpte jag en blommig röd i samma tyg som din långa klänning så fin och ett kap
  Kram till dig

 6. Jag gjorde en hårmineralanalys för att se vad jag hade för brister bla. Detta var en lightvariant så inte så dyr. Hon kunde även se att jag var känslig mot vetemjöl mm. Jag hade helt slut på b-vitamin tex så det har jag fyllt på med. Kan ju vara ett första steg. Men håller med om att det är lite segt just nu.

 7. Man blir ett lätt byte för nya virus och infektioner om man nyss har varit sjuk och då kan det tyvärr snurra på så ett tag. Klart att det KAN vara nåt mer allvarligt men i de klara flesta fall så är det ju inte det – å det kan ju vara rätt så skönt att veta. Håller tummarna för att du snart har laddat upp immunförsvaret så att alla ”kusar” får ge upp

 8. Jag har problem med sköldkörteln (Hashimotos) med bland annat en trötthet som är förlamande, en frusenhet som sitter inne i kroppen, håravfall, sömnproblem m m.
  Ta lite extra D-vitamin med tanke på att depåerna säkert snart är slut, de flesta behöver fylla på med lite extra så här innan solen återvänder. 🙂 Ha det så bra. 🙂

  1. Usch vad jobbigt det låter! D-vitamin behöver jag (och alla) nog verkligen efter denna vinter! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..