Gladare än gladast

Innehåller reklam genom annonslänkar för Boozt och Nordicfeel

 

Heeeej

SOLEN!! Klarblå himmel och strålande solsken. Så strålande så jag får ha solglasögon inomhus för att se något. (Dubbelt så ljust med all snö på backen). Studsar runt här hemma med dammvippan och ignorerar rinnande snuva, ur högtalarna dånar låtarna som gått vidare till Eurovision song contest i maj och humöret är på topp!!

 

 

Min favorit, Tysklands bidrag <3

 

Gladaste tischan är på, som en karamell! Finns i flera varianter HÄR (jag har M på min). Och dagen till ära kom lite smink jag beställt, läppglanset var ju helt uuuunderbart! Glittrigt och inte kladdigt, med matchande läppenna (som går att använda som läppstift) till. HÄR och HÄR. Vill ha det ljusare också, mums.

 

 

 

Arbetsplats i köket i dag. Ska bara skriva ner receptet på pastan jag svängde i hop sen ska den intagas u t o m h u s i solen. Ah!!! Happy me!

 

 

Hoppas solen skiner på er med!

KRAM

LOADING..