ANNONS

Mellopepp inför Eurovision 2018

/

Hej hej

Sitter här med dagens första kopp kaffe och ingefärsshot. Gott! Tycker jag som egentligen inte gillar ingefära.

Lyssnar på de andra ländernas Eurovisonvinnare 2018, favorittippad är tydligen Israels Toy. Ursäkta??! En kucklande höna, ett påsk-skämt? Andra favorittippade är Estland med La Forza (en opera, omöjlig att sjunga med i men visst ganska vacker men tillslut får jag huvudvärk), Bulgariens Bones (helt ok, men händer liksom inte så mycket? De hade tydligen ingen tävling utan valdes internt av tv-bolaget och presenterades kort och gott häromdan) Australien med We Got Love (klatschig, typisk klassisk schlagerlåt och kan säkert vinna. Sänder de Eurovision mitt i natten nästa år från Australien i såfall?) och Tjeckien med Lie to me (trumpeter och Justin Timberlake, kommer säkert högt upp).

Men min favorit hittills är Tysklands You Let Me Walk Alone. Sååå fin! En hyllning till hans far som gått bort om jag förstod tyskan rätt? Låter som Ed Sheeran, ääälskar texten. Gråter så det skvalar.

Finns risk att jag spelar sönder den innan finalen 12e maj. Och sen hejar vi såklart på Benjamin allt vi orkar. Redan pepp!

Har ni lyssnat nåt?

KRAM

10
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00