Mellopepp inför Eurovision 2018

Hej hej

Sitter här med dagens första kopp kaffe och ingefärsshot. Gott! Tycker jag som egentligen inte gillar ingefära.

Lyssnar på de andra ländernas Eurovisonvinnare 2018, favorittippad är tydligen Israels Toy. Ursäkta??! En kucklande höna, ett påsk-skämt? Andra favorittippade är Estland med La Forza (en opera, omöjlig att sjunga med i men visst ganska vacker men tillslut får jag huvudvärk), Bulgariens Bones (helt ok, men händer liksom inte så mycket? De hade tydligen ingen tävling utan valdes internt av tv-bolaget och presenterades kort och gott häromdan) Australien med We Got Love (klatschig, typisk klassisk schlagerlåt och kan säkert vinna. Sänder de Eurovision mitt i natten nästa år från Australien i såfall?) och Tjeckien med Lie to me (trumpeter och Justin Timberlake, kommer säkert högt upp).

Men min favorit hittills är Tysklands You Let Me Walk Alone. Sååå fin! En hyllning till hans far som gått bort om jag förstod tyskan rätt? Låter som Ed Sheeran, ääälskar texten. Gråter så det skvalar.

 

 

 

Finns risk att jag spelar sönder den innan finalen 12e maj. Och sen hejar vi såklart på Benjamin allt vi orkar. Redan pepp!

Har ni lyssnat nåt?

 

KRAM

 

 1. Lena skriver:

  Åh jösses vilken underbar låt och han hade ju helt fantastisk röst … heja heja förutom Benjamin då 😉

  1. jaaa håller med, hejar på benjamin såklart, men den där rösten aaaah så mysig. kram

 2. Men åhhh, tårarna bara rinner, förlora ju pappa för bara 1.5 års sedan, hade inte hört låten men såå fin och bra den är.
  Kram

  1. Åh jag förstår det ❤️ varmaste kramar till dig. Visst är den fin!

 3. Jenny skriver:

  Har inte hunnit lyssna något än men älskar schlagern och Eurovision! Om Australien vinner, vilket var nära för ett par år sen, så kommer inte finalen gå där utan i något Europeiskt land men med Australien som värd vad jag förstår… den låten dom höll på att vinna med är en av mina favoriter och lika bra än! Sound of Silence med Dami Im… Ha en fin dag!

 4. Jag lyssnar och hjärtat värker till och tårar kommer på min kind❤️ fin text, gillar den hoppas den vinner!

 5. Anna skriver:

  Får lyssna nu på gå bandet efter yogan så skön start på dagen… tog ledigt idag börjar känna mig så sliten på allt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..