Morgonhälsning

Godmorgon!

Här sover vi inte bort denna soliga lördag inte. Hade sällskap av en liten blondis i natt som tyckte 06.30 var en bra tid att vakna en lördag och tja varför inte. Glömde dra för gardinen så solskenet strålade in, man kan ju inte bli annat än glad. Hunnit med att diska undan från gårdagen, tvätta en tvätt med alla handdukar, serverat barnen frukost på sängen och klämt dagens första kopp kaffe. Nästa får bli utomhus!

Några kul planer för helgen?

Har hört talas om dagsfester. Har ni varit på nån? Verkar så himla kul (och bekvämt). Festen börjar vid lunch istället och slutar på kvällen lagom till middag istället för efter midnatt. Men man går all in på samma sätt som om det vore kväll. Låter ju underbart. Hemma i tid och hinner klämma ett par tv-serier innan man somnar och vaknar utvilad nästa dag. Ingen dagsfest i dag men typ dagsmiddag. Omöjligt att få tag i bord på Pinchos i vår stad om man inte är ute nån månad eller två i förväg, fick tag i ett bord 16.30 så det blir tidig utemiddag och hemma i tv-soffan igen i mjukiskläderna i normal middagstid. Skönt känner jag!

Annars känner jag mest för ett lägga av ett vårskrik a la Ronja just nu, så glad över solen. Funderar på att skotta undan snön på poolen och hoppa i med barnen.

KRAM

 

 1. I min lilla stad (Nyköping) har Pinchos precis öppnat så vi ska dit och premiäräta idag hela familjen, samma här med fullbokat så 16.15 fick det bli Har ju läst här på din blogg att det ska vara gott och barnvänligt så det ska bli så spännande

 2. Mojjan skriver:

  Låter ju hur bra som helst med dagfest, speciellt när man närmar sig åldern då man inte orkar festa hela natten och vara människa dagen efter. 😉
  Har försökt få bord på Pinchos hur länge som helst, men får nog inse att det får bli att boka bord en eftermiddag istället för en kväll. 🙁 Inga planer för helgen. Nästa helg är det ju vin- och ostmässa på Conventum och då ska jag dit. 🙂

 3. Mia skriver:

  Ja efterlängtade ☀️ I dag ska jag pussa på mitt älskade barnbarn Matheo 10 månader. Har inte träffat han på länge. I morgon fyller min syster 50 år så det blir till att fira henne.

  Ha en fin helg!

  1. Vilka underbara helgplaner. Ha det så mysigt!! Kram

 4. HannaB skriver:

  Jaaa solen är toppen! Här väntar först träning och sedan skidor på tv till lunch och efter det ett besök på ett ställe lite utanför stan för inköp av vårjackor . Ha en toppendag! Kram

 5. Visst är det härligt med solen! Sen skiner är på västkusten också. Hemmet är fullt av ungar här då både stora och lilla haft övernattningsgäster. Själv har jag ätit frukost och är inne på andra koppen kaffe. Idag väntar ikea för inköp till vår nyrenoverade hall. Måste maxa förvaringen i vår lilla hall. Inte varit på någon dagfest men mär jag och min man ska ha lite egentid brukar vi gå ut tidigt på em så vi är hemma tidigt på kvällen. Fast detta beror mest på att vår lilla är svår att lämna bort över natten .

  1. Så härligt, lite avis på Ikea också hehe. Men själv med 2 barn drar jag inte dit. Lycka till med fixet och ha det så mysigt med alla barn! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..