9-1-1

I samarbete med FOX och nya dramaserien 9-1-1

 

Hej hej

Vet att många av er är lika serietokiga som jag och här kommer ett tips på en ny serie som har premiär i dag!

9-1-1 är en dramaserie som kretsar kring poliser, ambulanspersonal och brandmän som sätter sina egna liv på spel för att rädda andras. Så fort en situation blir löst kommer nya nödsamtal och däremellan har huvudpersonerna egna personliga problem att konfrontera. Kända skådisar som bla Angela Bassett, Peter Krause och Connie Britton.

En liten trailer kan ni se här:

 

 

Har redan sett första avsnittet, fast direkt! Man får följa hur olika 911-samtal kommer in och utryckningarna för att försöka lösa ärendet. Allt från olyckor till inbrott och andra akutsituationer. Och alla intriger och storys runt personalen det handlar om. (Gillar ni tex Grey´s anatomy och såna slags serier så gillar ni nog denna).

 

 

Premiär i kväll 21.55 på tv-kanalen FOX.

HÄR hittar ni mer info och var ni kan se den hos just er tv-distributör.

KRAM

 

 

 

 

 1. Frida skriver:

  Hej!
  Måste först säga att jag tycker att du har en fantastisk blogg! Fina bilder, kanon recept!

  Jag brukar göra din rom bomb fast jag får den inte så fast så att det går att forma den, utan den blir ganska lös så jag brukar servera den i skpl…

  Ställer du in den i kulen eller något för att få ”smeten” fast innan du formar den och lägger på rom?

  Ha en bra kväll!

 2. Lena skriver:

  Typiskt att det är en kanal vi inte har, tycker vi har såå många men inte denna. Annars hade detta varit en typisk serie för mig 🙁

  1. Nää vad synd! Vi har Telia och i vårt paket finns den på kanalplats 17. Vad har ni? Kram

 3. Såg ett avsnitt härom veckan och det var sååå dåligt! Förstår att den måste göras reklam för, men lär nog läggas ner snart.

 4. Anne skriver:

  Detta kom i PRECIS rätt ögonblick! Tack!

 5. Hej nu har jag hittat en ny favoblogg här hos dig. Du har ju en perfekt blandning av kläder, mat, inredning, resor och vardagsliv. Och skriver bra och intressant. Måste testa några av dina recept, det är många som verkar supergoda. Letade efter en ny blogg och gick in på bloggportalen. Provade lite olika där. Hamnade på Englas showroom och hon ville ha tips på läsvärd blogg och då tipsade en läsare om dig. Perfekt för mig också!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..