Mota Olle i grind

Innehåller reklam och annonslänkar för Happygreen

 

 

Hej! 

Ingen sprudlande fredagsstart på denna dagen men bestämde mig för att vända mitt humör. Man kan ju faktiskt göra så, blir knappast gladare av att gå runt och sura. Så det är ok Micke du kan våga dig hem efter jobbet sen, trots att du tagit med bilnyckeln till jobbet så jag inte kunde skjutsa barnen till skolan eller kan handla, det är lugnt du kan göra det när du kommer hem. Fredagsbukett kan jag inte heller fixa men det kanske du kan överraska med?

🙂

Måste kolla upp nacken eller gå till en naprapat åtminstone. Beställde en värmekudde som är min nya bästis, otroligt skönt för en stel nacke. Skön för många saker, mensvärk, ledvärk, om man är frusen eller varm (kan användas både varm och kall).. Finns i flera färger, med eller utan lavendeldoft.

 

 

Evigehtsförkylningen sitter i men jag försöker mota bort den. Ingefärsshot varje dag (senaste omgången la vi till chili också) och eftersom ni var såå många som tipsade om probiotika så gjorde jag slag i saken och provar det också. DENNA har jag i pulverform som löses upp 1 tsk i vatten.

 

 

En tesked innehåller mer än 7,5 miljarder (!) CFU (bra bakterier). Dessa bakterier har en balanserande effekt på immunsystemet, minskar mängden toxiska och cancerogena ämnen i tarmen och förbättrar nedbrytning och upptag av födan. Finns en himla massa att läsa om probiotika men fastnade särskilt för ”förebygger mot magsjuka vid utlandsresor eller exponering för maginfluensa bakterier”. Här ska drickas Probiotic!

Båda hittar ni hos Happy Green där man får 15 % rabatt på allt med koden UQGKUNAE Tips! (en himla massa bra hälskost och annat)

Nu ska jag ta en andra kopp kaffe, några djupa andetag och sen dekorera ännu en tårta.

KRAM

 1. Är probiotikan god eller hur smakar det?

  1. Smakar typ inget men lite svag vanilj! God 🙂

 2. Sofia skriver:

  Usch så jobbigt!! Men jag undrar – vart kommer din t-shirt ifrån? visste inte att du var ett Metallica fan

  1. Hehe inget större fan kanske men gillar tidchsan. Från H&M! Kram

 3. Godmorgon! Jag brukar ha problem med nackspärr o går då till en kiropraktor o det hjälper mig. Brukar få gå nån gång om året. Fick då rådet att ha kyla på nacken eftersom det är en inflammation o då hjälper inte värme. Han jämförde med idrottsskador som man snabbt kyler ner. Jag hade också min värmekudde i mikron o hade runt nacken eftersom det kändes skönast men kylan hjälpte bättre. Kanske inte detsamma för dig men kanske värt att prova. Tack för bästa bloggen o godaste recepten. Kram Pernilla

 4. Lars-Olov på citykliniken. Han gör underverk på rygg och nacken. Äntligen smärtfri och rörlig efter 4 år.

 5. Malin skriver:

  Har du kollat din syn ordentligt? Jag har en skelning som inte syns men som har gjort så min nacke tagit stryk. Fick prisma i glasögonen och efter det funkar det bra. Du har rynkor i pannan och det tyder på att man kan gå spänna sig för att se bättre utan att veta om det.
  /Hon som också har rynkor! Även kallas malin

  1. Jag har rynkor för ett helt kompani runt ögonen men i pannan har jag inga om jag inte skrynklar ihop den som på denna bild när jag stod med solljuset i ögonen och skrynklade ihop ansiktet 🙂 synen har jag opererat med laser så jag ser tiptop (kan ju säkert ändra sig med åldern iof) Fick ont i nacken efter ett fall bakåt i pulkabacken i jan och haft ont därefter. Så det är helt klart boven. Skönt det löste sig för dig med bättre syn! Kram

   1. Malin skriver:

    Inte mening att beskylla dig för rynkor. hoppas att det löser sig efter påkörningen hos någon naprapat! Jobbigt värre att ha ont där.

    1. Haha nä lugnt, rynkor har jag många men inte problem av i pannan 🙂 tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..