ANNONS

Mota Olle i grind

/

Innehåller reklam och annonslänkar för Happygreen

Hej! 

Ingen sprudlande fredagsstart på denna dagen men bestämde mig för att vända mitt humör. Man kan ju faktiskt göra så, blir knappast gladare av att gå runt och sura. Så det är ok Micke du kan våga dig hem efter jobbet sen, trots att du tagit med bilnyckeln till jobbet så jag inte kunde skjutsa barnen till skolan eller kan handla, det är lugnt du kan göra det när du kommer hem. Fredagsbukett kan jag inte heller fixa men det kanske du kan överraska med?

🙂

Måste kolla upp nacken eller gå till en naprapat åtminstone. Beställde en värmekudde som är min nya bästis, otroligt skönt för en stel nacke. Skön för många saker, mensvärk, ledvärk, om man är frusen eller varm (kan användas både varm och kall).. Finns i flera färger, med eller utan lavendeldoft.

Evigehtsförkylningen sitter i men jag försöker mota bort den. Ingefärsshot varje dag (senaste omgången la vi till chili också) och eftersom ni var såå många som tipsade om probiotika så gjorde jag slag i saken och provar det också. DENNA har jag i pulverform som löses upp 1 tsk i vatten.

En tesked innehåller mer än 7,5 miljarder (!) CFU (bra bakterier). Dessa bakterier har en balanserande effekt på immunsystemet, minskar mängden toxiska och cancerogena ämnen i tarmen och förbättrar nedbrytning och upptag av födan. Finns en himla massa att läsa om probiotika men fastnade särskilt för ”förebygger mot magsjuka vid utlandsresor eller exponering för maginfluensa bakterier”. Här ska drickas Probiotic!

Båda hittar ni hos Happy Green där man får 15 % rabatt på allt med koden UQGKUNAE Tips! (en himla massa bra hälskost och annat)

Nu ska jag ta en andra kopp kaffe, några djupa andetag och sen dekorera ännu en tårta.

KRAM

16
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00