ANNONS

Kalasfix och rabatt på Davida Cashmere

/

I samarbete med Davida

Hej hej

Här har vi påsklov nu, yay en vecka utan väckarklocka! Tyvärr en vecka med många bortresta vänner också så barnen hade kanske haft roligare på fritids men vi ska nog hitta på nåt kul. I kväll har det önskats att sova hos mormor och morfar så Micke och jag ska ta en sväng på stan och kanske gå på bio! Minns inte när det hände senast. Påskpynta lite ska vi göra också, nu när alla kalas är förbi.

I går var det dock kalaspyntat, älskar ballonger och med helium blir det så effektfullt. Sen behöver man inte så mycket mer. Dekorerade bordet med marshmallows i matchande färger och Olivia fixade en gris till leken 🙂

Pokemon är livet enligt Sebbe. Hittade ingen pokemon-pinata men köpte pokemonleksaker att fylla en panda med. Som var helt omöjlig att slå sönder. Shit så han pucklade på den stackars pandan, haha. (Har en så rolig film på det men det är 10 små kalasgäster på som kanske inte vill vara med här så ni får föreställa er helt enkelt).

Köpetårta och köpekakor. Det är väl ok ibland 🙂 Mycket nöjda kalasgäster iallafall.

Jag var klädd i det skönaste jag vet. Cashmeretröja och svarta byxor. Enkelt och snyggt. Funkar alltid!

Ny tröja från Davida i modellen Basic Sweater i färgen Dusty Pink HÄR. (rabatt nedan)

Den är ganska nätt och slimmad i modellen, fint till en skinnkjol tex. Och färgen ljuvlig! (Finns i en massa andra färger också)

20 % rabatt på allt med koden SS18, gäller t.o.m 31/3.

HÄR hittar ni alla vår och sommarnyheter. Så mycket fina plagg som kommit in!

KRAM

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00