ANNONS

Datenight & sushi

/

Heeej

Vilken mysig kväll! Datenigjt med Micke. Vi började med att hämta bilen från verkstaden. Möttes av ”ojojoj det här kan blir riktigt dyrt tyvärr”. Kul. Not. Körförbud och utan bil nu, ska kontakta försäkringsbolaget i morgon och hoppas på det bästa. Vi som ska till Skåne i helgen också, måste förska lösa en lånebil. Jaja det kunde väl vara värre, materiella ting.

Gick ut och åt som planerat. Fick ta taxi dit (!) men gick hem, blev lite snål. Skönt med powerwalk efter maten ändå.

Åt på Sobi. Taxichaffuören körde som en biltjuv dit. Micke skrek rakt ut när han höll på att köra in i en stolpe/centrifug pga fibblade med taxametern. Sen höll han på att köra gång/cykelvägen ut ur vårt område istället för bilvägen, hittade inte dit vi skulle så vi fick guida och tittade mer på annat än vägen. Var på riktigt rädd och hade lust att stiga ur. Kom fram iallafall och gav oss tusan på att ha en mysig kväll. Lyckades fint med det. Middag på tu man hand en solig kväll på restaurang, inte alls tokigt en måndag.

Ni som följt mig ett tag vet kanske vid det här laget att jag i n t e gillar sushi. (inte Micke heller). Kan inte med rå fisk. Men vi fick provsmaka en variant utan fisk, närmare bestämt sushi rullad i pank och friterad med fyllning av entrecote. Nån chilimajo till förutom klassiska sushitillbehör och vet ni? Det var SÅÅÅÅÅ GOTT!!

Den friterade kycklingen beställer vi alltid, så god med lime på. Och gösen i nån slags pannkaka/wrap var helt fantastisk. (Men sushin, aaah så god. Ska bli min nya grej. Obs bara denna sushi, rå fisk göre sig icke besvär).

Har ni inte testat Sobi än så gör det!

Sen tog vi en promenad hem och ojade oss pick hela vägen hem om hur kallt det var 🙂

Hoppat i mjukiskläderna nu och tänkte se Annihalation men det var väldigt vad ni dissade den. Måste nästan se den bara för att se vad som var så dåligt med den nu haha.

Trevlig kväll på er!

KRAM

17
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00