Datenight & sushi

 

Heeej

Vilken mysig kväll! Datenigjt med Micke. Vi började med att hämta bilen från verkstaden. Möttes av ”ojojoj det här kan blir riktigt dyrt tyvärr”. Kul. Not. Körförbud och utan bil nu, ska kontakta försäkringsbolaget i morgon och hoppas på det bästa. Vi som ska till Skåne i helgen också, måste förska lösa en lånebil. Jaja det kunde väl vara värre, materiella ting.

Gick ut och åt som planerat. Fick ta taxi dit (!) men gick hem, blev lite snål. Skönt med powerwalk efter maten ändå.

 

 

Åt på Sobi. Taxichaffuören körde som en biltjuv dit. Micke skrek rakt ut när han höll på att köra in i en stolpe/centrifug pga fibblade med taxametern. Sen höll han på att köra gång/cykelvägen ut ur vårt område istället för bilvägen, hittade inte dit vi skulle så vi fick guida och tittade mer på annat än vägen. Var på riktigt rädd och hade lust att stiga ur. Kom fram iallafall och gav oss tusan på att ha en mysig kväll. Lyckades fint med det. Middag på tu man hand en solig kväll på restaurang, inte alls tokigt en måndag.

 

 

Ni som följt mig ett tag vet kanske vid det här laget att jag i n t e gillar sushi. (inte Micke heller). Kan inte med rå fisk. Men vi fick provsmaka en variant utan fisk, närmare bestämt sushi rullad i pank och friterad med fyllning av entrecote. Nån chilimajo till förutom klassiska sushitillbehör och vet ni? Det var SÅÅÅÅÅ GOTT!!

 

 

Den friterade kycklingen beställer vi alltid, så god med lime på. Och gösen i nån slags pannkaka/wrap var helt fantastisk. (Men sushin, aaah så god. Ska bli min nya grej. Obs bara denna sushi, rå fisk göre sig icke besvär).

Har ni inte testat Sobi än så gör det!

Sen tog vi en promenad hem och ojade oss pick hela vägen hem om hur kallt det var 🙂

Hoppat i mjukiskläderna nu och tänkte se Annihalation men det var väldigt vad ni dissade den. Måste nästan se den bara för att se vad som var så dåligt med den nu haha.

Trevlig kväll på er!

KRAM

 1. Jag ääälskar sushi MED rå fisk men den där varianten ni åt lät gudomligt god. Måste kolla om nån restaurang här i närheten har nån sån variant :).

  Såg att ni ska ha leasing. Såå skönt! Är inne på bil #2 med priavtleasing. Supersmidigt!

  Ha en fortsatt fin kväll!
  Kram

 2. Diana skriver:

  Annihilation är inget måste att se, mest konstig och flummig. Lite spännande dock och kul att se Tuva Novotny tyckte jag, men hade nog hellre sett en annan film så här i efterhand 😉

 3. Elin skriver:

  Funderat på privatleasing? 🙂 Kan verkligen rekommendera! KRAM

  1. Har beställt en ny bil på leasing som kommer senare i vår 🙂

   1. Elin skriver:

    Åh ni kommer säkerligen bli jättenöjda!

 4. Hej vad har du för snygg jacka på dig? Trevlig tisdag =)

 5. Stina skriver:

  Sushi är ju så mycket mer än rå fisk, love it<3
  På mitt favorithak finns det ut-och-in-rullar fyllda med avokado, ångad sparris och Philadelphia. Sen är det lax ovanpå som sushikocken bränner med gasolbrännare så att den blir tillagad.. såååååå gott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..