ANNONS

Home alone

/

Godmorgon påskveckan!

Jag är så utsövd i dag så jag är nästan vimmelkantig. 9 1/2 timmar sov jag i natt! Vaknade av mig själv, inte ett pip i huset, ingen väckarklocka, inga familjemedlemmar som väsnades eller ville mig något. Tror inte jag varit med om detta nånsin. (Micke gick till jobbet vid 6 och barnen sov hos mina föräldrar). Dessutom körde vi en power hour i går efter maten och diskade undan allt och städade undan varenda pinal i huset så jag klev just upp till ett städat hem som pricken över i:et. Nyper mig nästan i armen.

Efter vi lämnat av barnen hos mina föräldrar i går passade vi på att gå på stan en sväng. Åt lunch på tu man hand och njöt av solskenet.

Chevresallad med extra parmaskinka på Fratelli. Hur snygg! Galen i chevre (obs varm, gillar inte alls kall).

Shoppade lite vårnytt på H&M, en linnekavaj, vita randiga byxor och mjukiskjol. Kikar man ut i dag är det inte direkt läge att börja använda dem dock, det har snöat i gen och marken är alldeles vit. Wtf! (ska vara sol och plusgrader resten av veckan så jag låter det passera ;))

Ska hoppa in i duschen och sätta på hög musik nu. I kväll ska vi ut och äta bara Micke och jag, lutar åt Sobi. Sen tänkte vi se Annihilation (Netflix), nån som sett och vet om den är bra?

Börjar bli galet sugen på påskmat. Nedräkning till fredag!

KRAM

18
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00