McDonalds frukost

 

Godmorgon

McD frukost önskade Olivia. Det får man när man varit så duktig hos spec.tandvården på morgonkvisten.

 

 

Toasts, cheeseburgare och pommes. Bra start på dagen! (Men Sebbe svepte 2 toasts innan jag hann koka mitt kaffe så jag blev utan). Fick ställa väckarklockan i morse så nu funderar jag på att krypa ner i sängen igen och börja plöja nån ny serie. En som det finns massor med avsnitt av så man kan ha de rullandes dag och natt (överdriver lite). Lite tjejig och lättsam helst men tror jag avverkat alla såna?

 

KRAM

 1. Har du sett White Collar? Både jag och maken gillade den riktigt mkt! Spännande, klurig och ögongodis!

  1. Nej inte sett. Lägger den på listan 🙂 kram

 2. The fosters eller parenthood

 3. Emma skriver:

  Gilmore Girls?

 4. Malin skriver:

  Nashville! Såå bra om man vill ha något lättsamt!

 5. Annika skriver:

  Good Behavior är riktigt bra, oförutsägbar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..