Mitt gula påskpynt

 

Hej hej

Mitt påskpynt i år består av gula orkidéer i en gammal champagnehink på matsalsbordet. Bordet är så stort så det kräver en rejäl bukett eller centerpiece för att inte se fjuttigt ut och detta blev perfekt. Behövdes lite färg där inne också.

(Den spretiga vita orkidéen – eller ja 3 stycken plantor är det där med – har blommat konstant i 9 år. Verkar trivas i det ljusa rummet).

 

 

Mer påskpynt än detta och äggen blir det inte i år. I morgon ska vi på påskmiddag hos mina föräldrar och på lördag åker vi ner till Skåne och firar resten av påsken hos Åse med fam.

Kastade ut barnen ur huset på pokemonjakt. Olivia låg inne och ugglade med sin telefon h e l a dan i går. Och påpekar jag det får jag ett argt detvarjaginteaaaaaaalls tillbaka (för hon var faktiskt ute i ungefär 15 sekunder och hjälpte Sebbe att låsa cykeln). Föreslog att hon skulle tvätta håret också men då fick jag en blick som kunnat smälta isberg. Minitweenies alltså..

Passar på att jobba undan lite medan de är borta. Pappershög som ser oövervinnelig ut att ta tag i och lite grejer att fota.

KRAM

  1. Bät blir det en lugn påskhelg hemma! Glad påsk !

  2. Annika skriver:

    Vad fint det var med champagnehinken som kruka.
    Mitt pynt blev också skralt då riset jag köpte vägrar slå ut och äggen som hänger där är blekta av solen. Dags att köpa lite nytt!

    Glad Påsk Victoria!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..