ANNONS

Mitt gula påskpynt

/

Hej hej

Mitt påskpynt i år består av gula orkidéer i en gammal champagnehink på matsalsbordet. Bordet är så stort så det kräver en rejäl bukett eller centerpiece för att inte se fjuttigt ut och detta blev perfekt. Behövdes lite färg där inne också.

(Den spretiga vita orkidéen – eller ja 3 stycken plantor är det där med – har blommat konstant i 9 år. Verkar trivas i det ljusa rummet).

Mer påskpynt än detta och äggen blir det inte i år. I morgon ska vi på påskmiddag hos mina föräldrar och på lördag åker vi ner till Skåne och firar resten av påsken hos Åse med fam.

Kastade ut barnen ur huset på pokemonjakt. Olivia låg inne och ugglade med sin telefon h e l a dan i går. Och påpekar jag det får jag ett argt detvarjaginteaaaaaaalls tillbaka (för hon var faktiskt ute i ungefär 15 sekunder och hjälpte Sebbe att låsa cykeln). Föreslog att hon skulle tvätta håret också men då fick jag en blick som kunnat smälta isberg. Minitweenies alltså..

Passar på att jobba undan lite medan de är borta. Pappershög som ser oövervinnelig ut att ta tag i och lite grejer att fota.

KRAM

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00