Påskmiddag

 

Hej hej

Länge sen jag var såå här mätt. Varit hemma hos mina föräldrar på årets påskmiddag tillsammans med svärföräldrarna. Mums! Nu står jag mig på Jansson fram till midsommar 🙂

 

mini me <3

 

Pappa – vassaste hemmabartendern i stan – bjöd på Rossini till fördrink

Rossini med frostkant

4 pers
400 g tinade jordgubbar
1 dl socker
1 vaniljstång
1 flaska mousserande

Koka upp jordgubbar, socker och delad och skrapad vaniljstång i ca 7 minuter. Mosa jordgubbarna och passera genom en sil. Kyl.

Doppa kanterna på 4 glas i lagen (eller dra en citronklyfta längs kanten) och doppa i socker (gärna färgat med lite röd karamellfärg) för att få frostad kant på glasen (kan förberedas dagen innan). Häll i ca 1/5 del jordgubbslag o glasen och toppa upp med 4/5 mousserande.

 

 

Påskbuffen innehöll ägg, sill, varmrökt lax med romsås, gravad lax och hovmästarsås, köttbullar, prinskorv, omelett med skinkstuvning, jansons frestelse, min skagencheesecake, västerbottenpaj och ostbricka.

 

(Min klänning är från H&M, tror jag visat den tidigare. )

 

 

Hemma och hoppat i mjukisbyxorna, barnen ligger i vår säng med en bytta popcorn och har hyrt Paddington 2 medan vi städar undan från gårdagen och packar inför trippen till Skåne i morgon bitti. Tänkte se Lets dance och kanske några avsnitt Robinson vi missat i veckan. Trött som ett ösregn redan nu så det blir nog en tidig kväll för fru Riis.

Hoppas ni har en fin påsk vad ni än gör!

KRAM

LOADING..