ANNONS

Påskmiddag

/

Hej hej

Länge sen jag var såå här mätt. Varit hemma hos mina föräldrar på årets påskmiddag tillsammans med svärföräldrarna. Mums! Nu står jag mig på Jansson fram till midsommar 🙂

mini me <3

Pappa – vassaste hemmabartendern i stan – bjöd på Rossini till fördrink

Rossini med frostkant

4 pers
400 g tinade jordgubbar
1 dl socker
1 vaniljstång
1 flaska mousserande

Koka upp jordgubbar, socker och delad och skrapad vaniljstång i ca 7 minuter. Mosa jordgubbarna och passera genom en sil. Kyl.

Doppa kanterna på 4 glas i lagen (eller dra en citronklyfta längs kanten) och doppa i socker (gärna färgat med lite röd karamellfärg) för att få frostad kant på glasen (kan förberedas dagen innan). Häll i ca 1/5 del jordgubbslag o glasen och toppa upp med 4/5 mousserande.

Påskbuffen innehöll ägg, sill, varmrökt lax med romsås, gravad lax och hovmästarsås, köttbullar, prinskorv, omelett med skinkstuvning, jansons frestelse, min skagencheesecake, västerbottenpaj och ostbricka.

(Min klänning är från H&M, tror jag visat den tidigare. )

Hemma och hoppat i mjukisbyxorna, barnen ligger i vår säng med en bytta popcorn och har hyrt Paddington 2 medan vi städar undan från gårdagen och packar inför trippen till Skåne i morgon bitti. Tänkte se Lets dance och kanske några avsnitt Robinson vi missat i veckan. Trött som ett ösregn redan nu så det blir nog en tidig kväll för fru Riis.

Hoppas ni har en fin påsk vad ni än gör!

KRAM

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00