Mitt påskägg

 

Hej hej

Jag skippade ju påskris (vi är ändå borta halva påsken) men plockade fram mina fina Georg Jensen ägg och fyllde ett till barnen och ett till mig. Mitt innehåller lyxpraliner, en om dan till 11-kaffet tar jag. En helig liten ritual 🙂

 

 

 

Just nu sitter vi i bilen på väg mot Skåne! Jagade runt efter McDonalds frukost innan vi åkte men alla restaurangerna i Örebro var påskstängda över frukost, morr. Slutade med att Micke fick åka till stan och köpa sig en macka och vi andra åt cheeseburgare och pommes till frukost.

Nu är alla mätta och hyfsat sams. Tror det mesta av packningen som skulle med kom med. Vi fick tag i en hyrbil i tid och trafiken verkar hyfsat lugn. En paus på A6 och mjukglass ser vi fram emot under vägen och kanske en omgång till av McD i bilen eller om vi hinner med en lunch på restaurang i köpcentret (finns det nån god där, nån som vet?) Tar ca 5 h till Helsingborg. Ska se minst ett av snitt av Grand Hotell på Netflix på vägen.

 

KRAM

 1. Lisa skriver:

  Jag gillar Thaibuffé borta vid systemet å Åhléns. Eller Ikea är ju ett säkert kort.

 2. Frida skriver:

  A6 har delvis renoverats och har nu en food court med många nya restauranger, tips! Ingång vid Stora Coop. Ovanför blomsteraffären finns annars ett lugnt och trivsamt café (Bread and roses tror jag det heter). Hoppas trafiken är hyfsad lugn neråt, här i Jönköping är det bilmässa på Elmia med många besökare idag och risk för bilköer… Glad påsk!

 3. Sara skriver:

  Det är nog ganska mycket folk på Elmia idag. Raggen går nog mest hela dan. Kör försiktigt

 4. Petra skriver:

  Då måste jag rekommendera Bada Bing på A6, grymma hamburgare. Ligger i den ”nya” delen, parkera på baksidan. Även den Libanesiska restaurangen ska vara vara jättegod!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..