ANNONS

Mitt påskägg

/

Hej hej

Jag skippade ju påskris (vi är ändå borta halva påsken) men plockade fram mina fina Georg Jensen ägg och fyllde ett till barnen och ett till mig. Mitt innehåller lyxpraliner, en om dan till 11-kaffet tar jag. En helig liten ritual 🙂

 

Just nu sitter vi i bilen på väg mot Skåne! Jagade runt efter McDonalds frukost innan vi åkte men alla restaurangerna i Örebro var påskstängda över frukost, morr. Slutade med att Micke fick åka till stan och köpa sig en macka och vi andra åt cheeseburgare och pommes till frukost.

Nu är alla mätta och hyfsat sams. Tror det mesta av packningen som skulle med kom med. Vi fick tag i en hyrbil i tid och trafiken verkar hyfsat lugn. En paus på A6 och mjukglass ser vi fram emot under vägen och kanske en omgång till av McD i bilen eller om vi hinner med en lunch på restaurang i köpcentret (finns det nån god där, nån som vet?) Tar ca 5 h till Helsingborg. Ska se minst ett av snitt av Grand Hotell på Netflix på vägen.

KRAM

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00