Besök i frisörstolen

 

I samarbete med Filip/Koafför & Barber och Hairtalk extensions

Blörjade faktiskt dagen med frukost hos mamma och pappa i dag. Pappa hjälpte mig att skjutsa mig och barnen till skolan först och sen hängde jag på hem till dem (vår bil är på verkstan och lagas först nästa vecka, kanske jag redan sagt). Efter frukost kilade jag bort till Filip och slog mig ner i frisörstolen. Flyttade upp mina hairtalkslingor och la lite mörkare färg längst in på utväxten i dag, gillar när det är mörkt i hårbotten.

Skönt med nyfixat hår. Men nu har jag haft dessa länge, till nästa gång beställde vi nya och ännu lite ljusare hairtalkslingor, med mörk botten. Och sen några med mindre fästen att ha runt ansiktet. Sommarhår! Ska ha det lite längre då.

Min grymma frisör Filip hittar ni numera på Koafför & Barber och på instagram

Läser aldrig tidningar i frisörstolen längre utan har med datorn och passar på att jobba, får mer gjort där än hemma 🙂 Tänker ofta att jag ska försöka ta mig i väg till ett café eller så nån gång i veckan och sitta där och jobba, dels för miljöombyte och för att jag får mer gjort på ett annat sätt när jag inte är hemma och jobbar. Så fort jag kom innanför dörren hemma började jag plocka i diskmaskinen och hänga upp ungarnas kläder.. Halva arbetsdagen ryker lätt.

Sånt mörkt och deppigt väder i dag så jag somnade nästan i massagestolen. Noll energi i dag och en to-do-lista så lång så jag fått blixtrande huvudvärk. Ingen bra kombo. Ska beta av lite på en gång så släpper kanske stressen.

KRAM

 

 1. Helen skriver:

  Åh så fin du är i håret!! Vilka fin färgkombination på slingorna:) då du har hairtalk även nu när du har lite kortare hår? Hur tkr du din egen kvailte’ är på ditt egna hår bättre el sämre? ha en fin dag! Kram

  1. tack vad snällt! Jag har hairtalk i, ungefär likalångt som mitt eget. Egentligen sliter det nog inte så mycket på håret men man klipper liksom inte det egna medan man har i hairtalk utan det smälter in bättre när det är ojämnt och slitet liksom, så tar man ut slingorna ser det bra risigt ut 🙂 Men när man inte vill ha i dem längre får man väl kapa håret en bit och klippa till det. Kram

 2. Sofie skriver:

  Hej!

  Så fräscht och snyggt håret blev! 👌
  Jag har problem med att se din blogg, måste klicka på arkiv och välja april för att få upp senaste inläggen, och då syns dom bara som rubriker så jag måste klicka på inläggen en och en för att läsa dom. Lite irriterande 🤔 Kanske är fler som inte får upp bloggen på ett enkelt sätt (i telefonen)?

  Jag har en annan fundering gällande pollenallergi, för visst har du det? Tror jag kan ha börjat få det nu i vuxen ålder – näsan och ögonen kliar och rinner, blir galen! Började med allergitabletter igår och vet inte men tycker det är lugnare idag. Har du konstaterad allergi el behandlar du efter symptom?
  Ha en fin dag!
  Mvh Sofie

 3. Anneli skriver:

  Hej!
  Vi åker upp till Örebro till sommaren och ska besöka Gustavsviksbadet. Har du fler tips på vad man inte bör missa med en familj på två barn i åldrarna 6 och 8 år? Även restaurangtips mottages tacksamt 😊 Tack för all härlig inspiration du ger 🌷

  1. Mysigt! Vid Gustavsvik finns mkt kul, kika in på campingen och spela minigolf också. I stadsparken är mysigt och kul att springa av sig. Ät på Pinchos! Men boka bord i tid, typ nu 🙂 Kram!!

 4. Barbro skriver:

  Vad snygg du blev håret. Jag gillar också att vara fin i håret man är så glad när man lämnar frissan med nyklippt hår eller vad nu har gjort med det.

 5. Lotte skriver:

  Ja du har fint hår, mitt ryker nu med amningen 🙁

  1. Mitt rök ju också efter barnen, därav hairtalk i 🙂 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..