ANNONS

Besök i frisörstolen

/

I samarbete med Filip/Koafför & Barber och Hairtalk extensions

Blörjade faktiskt dagen med frukost hos mamma och pappa i dag. Pappa hjälpte mig att skjutsa mig och barnen till skolan först och sen hängde jag på hem till dem (vår bil är på verkstan och lagas först nästa vecka, kanske jag redan sagt). Efter frukost kilade jag bort till Filip och slog mig ner i frisörstolen. Flyttade upp mina hairtalkslingor och la lite mörkare färg längst in på utväxten i dag, gillar när det är mörkt i hårbotten.

Skönt med nyfixat hår. Men nu har jag haft dessa länge, till nästa gång beställde vi nya och ännu lite ljusare hairtalkslingor, med mörk botten. Och sen några med mindre fästen att ha runt ansiktet. Sommarhår! Ska ha det lite längre då.

Min grymma frisör Filip hittar ni numera på Koafför & Barber och på instagram

Läser aldrig tidningar i frisörstolen längre utan har med datorn och passar på att jobba, får mer gjort där än hemma 🙂 Tänker ofta att jag ska försöka ta mig i väg till ett café eller så nån gång i veckan och sitta där och jobba, dels för miljöombyte och för att jag får mer gjort på ett annat sätt när jag inte är hemma och jobbar. Så fort jag kom innanför dörren hemma började jag plocka i diskmaskinen och hänga upp ungarnas kläder.. Halva arbetsdagen ryker lätt.

Sånt mörkt och deppigt väder i dag så jag somnade nästan i massagestolen. Noll energi i dag och en to-do-lista så lång så jag fått blixtrande huvudvärk. Ingen bra kombo. Ska beta av lite på en gång så släpper kanske stressen.

KRAM

12
7

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00