Eataly – Stockholm

Mer tips i Stockholm. Detta får ni INTE missa!! Nyöppnade EATALY. Ett italienskt matmecka. Finns i flera städer över världen (tex New York) om jag förstod rätt. En otroligt mysig oas mitt på biblioteksgatan i underbara lokaler. Godsaker högt och lågt, skinkor, ostar, färsk pasta, choklad och små desserter och en massa olika restauranghak att välja mellan beroende på vad man är sugen på – pasta, chark & ost, mozzarellabaren osv.

 

Vi började med en Apperol och charkisar i väntan på ett bord (knökfullt, boka gärna bord eller se till att ha gott om tid och häng i baren). Härligt myller och fullt med folk, även en måndagkväll som detta var. Hade hört gott om tryffelpastan så jag testade den. Och den var himla god men inte det godaste jag ätit. Grym hemmagjord pasta och mycket tryffelsmak men hade hoppats på gräddigare/krämigare sås. Detta var som en slags redd skysås? Men absolut gott! (och rätt dyrt). Åses kött (kalv tror jag?) var supergott.

 

 

Såå vackert där inne men minneskortet pajade igen (fick köpa nytt) så ni får helt enkelt tro mig och gå dit och titta själva 🙂

KRAM

  1. Missar dina inlägg!! Funkar inte med Bloglovin trots att jag försökt och ladda om osv.

    1. Samma här! Skulle också precis fråga om det inte längre går att följa via Bloglovin? Vill ju inte missa några inlägg av Sveriges bästa matblogg 🙂

  2. Lotte skriver:

    Väldigt smarriga bilder du bjuder på 🙂

  3. Åsa skriver:

    Det är sååå fantastiskt ställe!

  4. Tack för en kanonhärlig blogg! Kommer den funka på Blogkeen sedan också?!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..