ANNONS

Bubbledogs

/

Restaurangtips i London kommer här. Bubbledogs = champagne och korv. Vilken genial idé!

Klockrent som både lunch/snacks/middag. Man kunde beställa valfri korv + husets champagne för 10 £ eller välja själv ur en gedigen champagnemeny. Beställer man en flaska får man 2 korvar gratis. Välj mellan biff, fläsk eller vegetarisk korv. Fanns alla möjliga toppingar, vi valde storsäljaren med Mac n Cheese och lök och en med picklade grönsaker, srirashamajo, jordnötter och korriander och delade på. Beställde on ett par sideorders också, några slags majs och jalapenobollar och små potatisktokettet med het krydda (svingoda).

Ett litet ”hak” med lite halvtrött personal men ack så charmigt. Väl värt ett besök. Kul detalj att notan kom med en gästbok. Vi lämnade lite avtryck : )

Trodde knappt jag skulle bli hungrig till middagen men det blev jag, gick över 20 000 steg efter detta. Middagstips kommer! Nu ska vi ut på stan en sväng och spana på engelska matvaror. Hittills inget regn, yay.

(Glöm inte följa på instagram, uppdaterar stories flitigt)

KRAM

5
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00