ANNONS

* Pret a Manger *

/

CHOCK-start på den här dagen! Vaknade av att brandlarmet tjöt på hotellet. Yrvaken och halvnaken med ena ögat öppet stapplade jag ut i korridoren men då slutade det tjuta. Tur ingen hann se mig, såg ut som Gollums kusin från landet.

Var ju klarvakna efter det (och helt skakis) så vi kilade ner till närmsta Pret a Manger och sitter här och jobbar över en frukost. Skulle först bara ta en kaffe men det fanns så mycket gott. Blev en varm brioche med omelett och bacon, krämig yoghurt med bär, decaf cappuccino och en gigantisk sticky cinnamon danish. De är min last, kan inte motstå dem. Tur de inte finns hemma! (Gick upp 16 kilo på ett halvår när jag bodde i London och levde på dessa).

Åt på så himla trevliga ställen i går så det ska jag tipsa er om sen!

KRAM

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00